Zavzpomínat na Slavíka Karla Gotta (†80), na svůj život a hlavně si ulevit od bolesti, kterou cítí i rok po smrti dcery Aničky (†29). To plánuje na jaro a léto muzikant Felix Slováček (82).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Chudák Slováček, jestli bude o Gottovi mluvit bez příkras, schytá to od " umělců " co Gottovi a Ivaně do poslední chvíle lezli do zadku jen aby byli v okruhu přátel a schytá to i od fanynek , ale od nás , normálních, se taky vděku nedočká, protože nebudeme ztrácet čas na to, co tak jako tak o něm, "bez příkras "víme .A tak si myslím, že místo no comment bude občas Slováček radši fikaně říkat " já nevím, nepamatuji si"
Nevím co chce vykládat za intimnosti. ale měl by si uvědomit, že tady jsou 4 Gottovy dcery, kdy sice 2 utřel a 2 adoroval, ale ani jedna z nich by neměla poslouchat kydy na svého tátu.Slováček ať si dá bacha.Ta jeho umělkyně by taky mohla o něm jednou vyprávět intimnosti a on tu má syna Felixe a ten jistě nechce slyšet o tátovi sprosťárny. Upozorňuju, že já Gotta nikdy neměla ráda, neposlouchala jsem ho, o jeho komediích s Ivanou jsem věděla své ( taková skvělá rodinka ¨, na koncert Gotta ani heverem, na pokec s Gottem nikdy , ale Slováček je prostě divnej, tohle se nedělá.
Paní Kubíková, máte zcela pravdu. Tento starý , slizký obšournik bez jakéhokoliv ohledu a studu, dělá ostudu rodině a nyní aby na sebe zase přitáhl pozornost, bude dehonestovat Gotta a vyprávět značně přibarvené pikantnosti. To je ale hnusák, nakopněte ho pisálci do zádele.😡👎
Jako saxofonista je dobrý, jako člověk bohužel nic moc.
Ať si raději zamete před vlastním prahem, jeho nevěry a milostné eskapády, kterými si zničil manželství, ublížil tím i Aničce.
Jako mluvit něco o někom, kdo už nemá možnost se k tomu vyjádřit je ubohé a zbabělé.
On ale ví, že Gott je stále dobrá a přitažlivá značka, tak se holt rozhodl, že bude ohromovat lechtivými historkami o Gottovi, aby si nahrabal peníze. Spíše by měl být Karlovi vděčný, že mohl hrát v jeho kapele, která měla velké úspěchy u nás i v zahraničí a vydělat si slušné peníze.