Vědomostní soutěž Kde domov můj?, stálice podvečerního vysílání České televize, dostala po 10 letech novou podobu. Změnila se grafika, kulisy i celé studio. Stejný zůstal jen moderátor Aleš Háma (52).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Pavel Anděl vedoucí projektu,by měl prodiskutovat provedení úpravy studia s odborníky na negativní působení na zrak diváků.
Akomodace oka v tomto případě sledování pořadu, je vysoce nepříjemná pro odhadem 30 % starších diváků, kteří tvoří výraznou část všech diváků. Nebudou pořad sledovat !!!
Dost často pořad sleduji, ale grafika se nepovedla. Chvíli jsem se dívala, ale nedalo se to na to déle dívat. Bolí z toho oči. Háma a soutěžící nejsou vůbec vidět. Grafik by měl vrátit peníze za tak hnusně odvedenou práci.
Přesně vyjádřeno, dívala jsem se na tuto soutěž velmi dlouho,ale po uvedení s novou grafikou jsem hned vzala ovladač a TV vypnula.To se prostě nedá.Doslova to trhá oči,soutěžící se v tom chaosu ztrácí.Tím pro mě tato oblíbená soutěž skončila
Podařilo se vytáhnout z lidí více peněz na koncesionářských poplatcích, které vzápětí utratily za tento cirkus. Hlavně, že pan architekt si namastil kapsu.
Přiznám se, že prvotní reakce na novou podobu byla šokující! Pořad Kde domov můj mám ráda, ale nová podoba mi přijde nevkusná a jak již padlo v komentářích - jedním slovem CIRKUS!
Příšerné je slabé slovo. Kolikpak za to televize zaplatila panu architektovi? Radovala jsem se že se vše vrátilo, ale omyl - to se opakovalo staré vysílání. Barevný cirkus je slabé slovo.
Nová podoba je nešťastná, soutěžící se "ztrácejí", nevím, zda je "dynamická", vidím ale, že je nevkusná. Je to dost pouťové, cirkusové - v tom horším slova smyslu.
Shrnutí je prosté: škoda, nedá se na to koukat !
Jistě to stálo hodně peněz - odepište ten omyl a vraťte pořadu důstojnost !
Předpokládám, že se nenašel ani jeden divák, který by nové grafické zpracování této soutěže pochválil. Mladé lidi pochopitelně tato suchopárná a lehce nezáživná soutěž nezajímá, ještě aby se na ni dívali. Celé grafické zpracování působí zcela chaoticky a neadekvátně k danénému obsahu soutěže a navíc velmi nepřehledně. Rozhodně ale přispěje ke ztrátě těch posledních diváků.