Poslední soud o dceru: Ztrhaný a oteklý Soukup, vysmátá Agáta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 15. ledna 2026

Svátek slaví Alice, zítra Ctirad

Poslední soud o dceru: Ztrhaný a oteklý Soukup, vysmátá Agáta

Z velké lásky Agáty Hanychové (40) a Jaromíra Soukupa (56) vzešlo dítko. Jenže jakmile se zamilovanost vytratila, zbyla jen hořká pachuť a vleklé tahanice. Poslední soudní stání týkající se péče o bezmála tříletou Rozárku se konalo u Obvodního soudu pro Prahu 6.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bella.
15. 01. 2026 11:12

Nevím v čem vyhrála.Chtěla víc peněz a dceru do výhradní péče!Nic z toho se nestalo.
Jak tedy zní rozsudek?
Asi tak, že když má doma Miu Prachařovou, chce mít doma i Rozárku Svobodovou.Poté ( ale neví se , jak dlouho je má pospolu ) se holkx zase rozejdou s jdu k svým otcům.
Nevímm , jestli vysadila tehdy antioncepci, nebo něco nakecala Soukupovi, ale jen mentál , jako ona po 3 měsích známosti " čeká miminko "

Taková to byla velká láska, když ji vozil do USA a v Španělsku měla vilu pro sebe.
Jednoduše: ona nemůže být vedle někoho, jehož mozek je na vyšší level, než její a pracuje. Proto jí vyhovuje tatík a násilník Dopita.Ten je v roli bodyguarda a hospodyně domácnosti.

-----------------

Kristepane, tady ten jeden nick má schizku ?To je děsný !

jity
14. 01. 2026 13:50

Podle té fotky Soukup hrozně zestárl, ale může to být jen nepovedená fotka.

illenne
14. 01. 2026 08:43

Nějak splácaná diskuze. Článek je o Agátě a jejím milionovém outfitu a jsou tady další komenty, které s článkem nemají nic společného. Mimochodem, ani za milion bych v tomhle nikam nešla. Chybí mi tam vkus a elegance.

BarSmith
14. 01. 2026 07:06

😂🤣🤷‍♀️

BarSmith
14. 01. 2026 07:01

Už jsou tady doktoři . Tak sbohem . ✋🏼

BarSmith
14. 01. 2026 07:00

Už žádný Babiš ani Fukala je potřeba někdo mezi tím kdo umí myslet demokraticky ale i socilane zároveň.
Tohle je extrém. Extrém bezohledné Pravice a Extrém bezostyšně levice . Pozor na to

BarSmith
14. 01. 2026 06:59

Tak sbohem víc vám neřeknu. Jw to přísně tajné zas by me chtěli tajný služby z UsA zlikvidovat. Posledně na mě mířil odstřelovač ale jsem se na něj ušklíbla tak sklopil , slaboch.
No a ještě můžu prasknout jednu věc.
Ten Turek to je hňup. On si myslí jak ten Hitlerovo pobočník že muže být ve vládě. Oni ty Hitlerovi muži taky byli ve funkci někteří a neměli k tomu žádný vzdělání a zkušenosti. Taky na něm jeho vláda pohořela . Takže jestli chcete ab Babiš konečně skončil mamonář tak ho nechte ať ta jeho vláda je jak chce a ona taky brzo padne

BarSmith
14. 01. 2026 06:56

Pořídíte. Musíš se starat proste o ty zvířata venku.

BarSmith
14. 01. 2026 06:56

Salakova rodičko, a přestaň ignorovat všechny ostatní věci. Pokud tu chceš byt proměří tak jim musíš naslouchat a chodit a nimi ven . A pokud si porodíte ovečky tak ti to pomůže . Jinak ne.

BarSmith
14. 01. 2026 06:55

A
Musíš být venku !! Hodně často venku.

BarSmith
14. 01. 2026 06:54

A ta Salakova jestli se chce uzdravit musí si koupit ovce a start se o ně. Beránka a Ovečku. Zahradu mas ne ? Tak si postav pro ně přístřešek seno a starejte . Pak tě bude odpuštěno.

BarSmith
14. 01. 2026 06:52

Ů 🤣😂🙈

BarSmith
14. 01. 2026 06:51

Mimozemšťané se vám všem běží zjeví tak by jstw se pakáž měla připravit na úplně jiný svět než jakmho znáte a peníze vám rozhodně moc nepomůžou. Pochybuji o tom . Oni na peníze kašlou u nich funguje jiny systém . Intelektuální systém a systém síly

BarSmith
14. 01. 2026 06:49

Me mimozemšťani poslouchají ale vás ostatní klidně zničí. Takže jestli nechcete aby vás likvidovali tak me budete muset poslouchat a věřit co vám říkám . Oni se mohou spojit jen se silnými lidmi a lidmi se silnou vili. Ja uz jsem takhle přežila jejich útok a ne jednou . Berou mi vajíčka a x krát jsem byla těhotná a a x krát si plod vzali. Udělali mi dokonce i operaci srdce a operaci dělohy .
Vyléčili mi deprese a měla jsem v těle. Jejich sledovací zařízení stačí jim takový směs kovu (vypadá to jako ložisko z kola) Ale není to kov , jakmile se uvolní kov z těla tak se rozpadne.
No dejte si na ně pozor ovládají vás ale vědí že můžete zavinit zničení světa proto se vám brzo vrátí.
Čau kreteni

BarSmith
14. 01. 2026 06:43

Tajnými služby nikam nejdu musi se připlazit jestli chtějí vědět víc . S bohem konec
Terrymu musíš se vrátit už mě nebaví tyhle ty sledovačka trapaku jeden

BarSmith
14. 01. 2026 06:42

A do ty doby si umořte své těla jak chcete . Dobře vám tak.
Ježíš už trpěl teď je rada na vás

BarSmith
14. 01. 2026 06:41

A všichni bohati budou chudí a chudí budou mít dostatek a nakonec nebude chudých ani bohatých. Ale dokud to nepochopíte bude svět trpět . Tak se ty ďáblovo nevesto nechlub penězi které ti darovali jiní za to že jsi Na ně promluvila . Ty se o ty lidi nestaráš , ty jen bereš .

BarSmith
14. 01. 2026 06:38

Unesli mě mimozemšťané a řekli mi že bude ďáblovo dílo dokonáno a bude celý svět trpět a budete trpět tak dlouho dokud mě nezačnete poslouchat a brát vážně. Protože mám po levici milosrdného Ježíše a po pravici Boha . A budete trpět dokud nebude na světě rovnováha a nezemřou ďáblem posedlé duše a že jich je hodně

BarSmith
14. 01. 2026 06:29

Jen se starej o svoje drzí bez internetu. O to ti přece šlo . Ty děsně makakovi obcanko a matko. Pozor aby jsi se zas nestrhla a nezhroutila . Ty bys na vykořisťování společnosti chyběla .

BarSmith
14. 01. 2026 06:28

A rozhodl jsem se ze už vám nebudu říkat pravdu díky které je vám odpuštěno. Dpufam ze budete doplácet na své hříchy a skončíte v pekle. Ja si jdu odpočinout mám dovolenou a čeká na me. Pavilon B v Bohnicích . Je tam krásně. Jste ďáblovo nevěsty . Sbohem

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.