Strach o Tomicovou: Šílená diagnóza, ztráta chůze | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Strach o Tomicovou: Šílená diagnóza, ztráta chůze

Každý krok je pro ni utrpením. Herečka Pavla Tomicová (62) se celý život potýká s následky úrazu z dětství, kdy spadla z výšky na koleno. Od té doby ji trápí bolest, kvůli které dochází na injekce.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

mika
21. 11. 2025 14:44

taky jsem si všimla, že v žádné snad profesy není tolik nových tváří jak v herectví!!!! Stejně ale většina z nich nic neumí, jen se plácají neuměle v četných trapných seriálech, na které asi koukají jen puberťačky. Někdy omylem nestihnu přepnout....to jsou tak trapné dialogy a oni to tak trapně recitují.

korytnackahela
10. 11. 2025 13:12

Já držím pani Tomicové palce! Tu nic nezlomí - žádné zraněné koleno a ani nevěrný manže a zrada od kolegyně - staré panny, kterou nikdo nechtěl. Proto odtáhla kamarádce manžela, aby si mohla konečne po čtyřicítce pořídit dítě. Už jí ujížděl vlak, tak brala prvního, kdo byl po ruce!

Helena K
09. 11. 2025 23:50

Co to je za kecy, tancovala jako tlustá a byla výborná a zvádla to, teď je jak lunt a nemůže na koleno, dnešní ortopedie umí zázraky, nová kolena, nové kyčle, takže tady něco nehraje....zničila se sama, kvůli chlapovi, žádný za to nestojí, nebrala ohledy na své děti, pro mě zklamání, chování vůči zaměstnavateli také jedna hrůza, je už za zenitem....vlastní vinou, nevím proč jsou "herky" tak sebestředné, nahraditelní jsou všichni....mladých hereček je jako nikdy, už se v nich nevyznám, všechny lepší či horší průměr, nikdo nevyniká, si je pletu a jména už nestíhám, všechny si jsou podobné - nevýrazností, knóuráním a unylým hraním bez šťávy, přirozeného šarmu, kultury a inteligence...

mika
21. 11. 2025 14:48

souhlas...dnešní herky nic neumí!!! Nechápu třeba za co dostala Geislerka ocenění od prezidenta????

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.