Léčba Něrgešové (49) stojí 7,5 milionu! Moderátorka vytáhla do boje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 16. listopadu 2025

Svátek slaví Otmar, zítra je Den boje za svobodu a demokracii / Mahulena

Léčba Něrgešové (49) stojí 7,5 milionu! Moderátorka vytáhla do boje

Léčebná metoda, kterou podstupuje Laďka Něrgešová (49), může pacientům s agresivním nádorem mozku výrazně prodloužit život. Je nejen účinná, ale bohužel i extrémně drahá. Většina lidí si ji nemůže dovolit, a tak moderátorka Showtimu vedle zápasu s rakovinou vytáhla i do boje s pojišťovnami!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Uživatel_1282975
11. 10. 2025 21:44

Ubožáci, co si pořád berou do huby Ukrajince. Ti už do ZP přispívají víc, než čerpají. Stačí chtít vědět 🤮

jity
12. 10. 2025 09:22

bella ty Ukrajince snad nenávidí a fandí Putinovi. Doporučila bych jí aby se také zajímala jak to na té frontě vypadá a co to dělá s lidmi. Vojáci bez rukou a očí, mladí kluci zmrzačani na psychice. Životy zkažené i u dětí a ona má tu drzost jim to snad přát. To, že není pro naše lidi na léčbu sebrala kde. Příbuzný dostává léčbu, která stojí milion na měsíc. Doporučila bych ji Ukrajince si nebrat do své nevymáchané huby. Karma je zdarma.

bella.
12. 10. 2025 11:18

jity
----
Ukrajince, kteří zde nepra­cují­.,.,p­endlu­jí sem jen rodit, anebo natahají svoje důchodce na příspěvky, anebo sem přijed ou,protože jsme jediní v Evropě tak štědrý se svými chorobami na léčení mi nikdo , ani Fiala, ani Pavel nebude nutit , abych k nimi měla empatii. Mám empatii s našemi dětmi ve školách v inkluzi a s našemi zdravotníky, co by rádi nám Čechům dopřáli zaslouženou péči, jenže už na ni není. A není ani vystudovaný personál na cca 1 mil. migrantů , tj., pacientů navíc.A ty "jity " si doplň vzdělání a bav se i s Ukrajinci, nejen v bulváru. A zcela otevřemě, zblázni se : já pro Ukrajinu ani slzu, ani korunu. Nejsou a nikdy našimi přáteli nebyli a co si způsobili ať si vyřeší s Rusy. Pokud se do toho plete Západní Evropa, která zbrojí, protože je v ekonomickém hnoji , ať mě laskavě netahají do války!

A ty a spol. asi nemáte majetek, max. v privatizaci získaný za babku obecní byt, ale ostatní s majetkem denně o něj přicházejí inflací a nesmyslem podpory.
Si počkej co bude na Ukrajině až Zelenskyj sleze ze své židle.
Neberu Ukrajinu hysterickým pohledem našeho Pavla a Fialy na Putina.Nejsem maniak a logické myšlení zachované mám.

jity
12. 10. 2025 12:07

Nemáš vůbec emapatie pro obyčejné lidi. Ukrajinců je sice dost, ale naši lidé také nejsou všichni beránci jako třeba bella. Ta je plna zla a zloby. Já tam vidím obyčejné lidi a děti, kteří trpí, díky něčí blbosti.

bella.
12. 10. 2025 15:30

jity
----
no comment!

jity
12. 10. 2025 12:15

Dokonce mi operovala ukrajinská lékařka a přežila jsem to. Doplň si vzdělání kdo všechno pracuje a hlavně jak ve zdravotnictví, stavebnictví. Sousedům postavili barák a jsou dokonce spokojeni. Do mého majetku je ti h....ten si do huby neber. Žádný obecní byt jsem nikdy nepotřebovala, kde bereš tu drzost. Naše rodina měl vždycky baráky a žádné kůči, ale slušné domky.

bella.
12. 10. 2025 15:30

jity
----

no comment !

Uživatel_5457057
12. 10. 2025 13:53

bella. Dost často s vašima příspěvkama nesouhlasím ..... ale tentokrát vaše slova, co se týkají Ukrajinců, Fialového dementa a zelené gumy na Hradě, na 100% podepisuji

bella.
12. 10. 2025 11:24

Uživatel_1282975
--------
ze Seznam.cz se samozřejmě nic nedozvíš.Ráda si počkám na audit, který doufám nová vláda zvěřejní.A to tě porazí!

bella.
12. 10. 2025 15:28

Uživatel_5457057
----
Díky ,aspoň jeden tady chytrej.

BarSmith
11. 10. 2025 17:38

Jo Bella Hadidi nejen ukrajinci nás stojí plno peněz ale ty naše úžasně přeceňované hvězdy. 🌟

Uživatel_5316639
11. 10. 2025 14:54

Samozřejmě jí přeji, ať to dopadne dobře. Ale bude to jen pro bohaté a známé lidí, kteří budou jako zázrakem splňovat všechny podmínky.

bella.
12. 10. 2025 12:01

Uživatel_5316639
------
podmínkami se mj. myslí, zda je léčba nadějná, nebo už porkočilé stádium,kdy by byla opravdu už k ničemu.A o tom vážně nerozhoduje jen jeden doktor!

BarSmith
11. 10. 2025 12:31

A budete v té práci nejlépe zdarma.
Rakovina tu bude ještě dlouho, dokud neskončí válka, covid, žloutenka a ji podobně nemoci které sem natáhli. Vás jednoduchý svět a optimismus bych chtěla taky . Krásné by to bylo.

BarSmith
11. 10. 2025 12:30

No oni se zmátoří, leda když tě párkrát naklonují a půjdete do práce madam úžasná. 🥹

bella.
11. 10. 2025 12:18

HURÁ,
naděje tedy je !
Naše Ukrajinou vydrancované pojišťovny se snad zmátoří v nové vládě, kde jasně Babiš naznačil, že se objevuje čím dál víc rakovin mozku a my na léčbu nemáme , ale na zbrojení pro UA ano!
Laďko, pžeji ať je úspěšná !!!

jity
12. 10. 2025 09:25

Byla jsem u zubaře kde si Ukrajinka ošetření platila. Vydrancované pojišťovny Ukrajinci? Mám tam známou a nic o tom neví.

bella.
12. 10. 2025 11:22

jity
-----

pokud " známá " v zdravotní pojištovně nic o propadu a co vše je placené UA nic neví, pak je patrně toaletářka a vybírá tam drobný.
Tečka - !
Nesnaž se reagovat, nemáš na to vědomosti!

jity
12. 10. 2025 12:43

Hlavně, že ty vědomosti máš paní krásná, chytrá a bohatá.

BarSmith
11. 10. 2025 07:35

Každý mame prostě jiný pohled na věc . To neberte jako urážku nebo ze ji nepřeji žít, naopak , at se ji daří dobře.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.