ZNÁMÉ TVÁŘE, NEZNÁMÉ OSUDY - Celý národ si ji pamatuje hlavně jako babičku z filmů režiséra Zdeňka Trošky (58) Slunce, seno... Valerie Kaplanová (†81) jako »bába« v posteli na kolečkách na dvorku hoštického stavení baví už několikátou generaci. Nezapomenutelnou je i její role »Báby Tutovky« v televizní loterii 90. let. Nebýt zákeřné nemoci, bavila by dříve nevýrazná herečka národ možná až dodnes.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
jsem byla ve středu na večírku, který by mi i Ivet mohla závidět!!! Nevím nic, jen že jsem se asi skvěle bavila, neb jsem za 4h utratila cca 800,- kč, což je záhada, neb piju jen pivo. Další záhada je, že jsem byla u Mekáče, což nesnesu, neb chodím jen do KFC, které mi chutná a mám ho i po cestě. Ale domů jsem asi přišla po svejch a nic jsem neztratila , toť k vysvětlení, proč jsem včera nereagovala na vaše pozvání, opravdu jsem zažívala těžké chvíle , nechápu, jak to ta Ivet dělá, takovej stav mít pořád, se zabiju
a to nemluvím o bolehlavu, který se vysvětluje zřejmě tou prázdnou krabičkou od cigaret v kabelce....čímž bych chtěla podotknout, že jsem tu frajli varovala, jestli začnu kouřit, ať si mě nepřeje!!!
to joo, to se těším! Samozřejmě, tak Tobě, tak všem tady v Jumpě přeji to samé, jen to nejlepší, hlavně zdraví, lásku a úspěchy, ostatní je nepodstatné