ZNÁMÉ TVÁŘE, NEZNÁMÉ OSUDY - Celý národ si ji pamatuje hlavně jako babičku z filmů režiséra Zdeňka Trošky (58) Slunce, seno... Valerie Kaplanová (†81) jako »bába« v posteli na kolečkách na dvorku hoštického stavení baví už několikátou generaci. Nezapomenutelnou je i její role »Báby Tutovky« v televizní loterii 90. let. Nebýt zákeřné nemoci, bavila by dříve nevýrazná herečka národ možná až dodnes.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Třeba jo. Má Kačenku, je dobré se dětem věnovat. Já jsem svého puberťáka vychovala sama, všichni mi říkali, že se mu věnuji až moc, ale myslím, že to přineslo ovoce.
Přesně tak. Nechat prostor k žití, ale dohlížet. U nás je to také o důvěře. Vždy jsem věděla o všem, co mladý provedl, i o tom, co bych se nikdy nedozvěděla. Vždy se mi svěřoval a já musím být opatrná, jak reagovat na věci, které se mi nelíbí, aby to tak zůstalo. Má určitou volnost a proto mi nedělá různé věci za zády. Ale vychovávat děti je velmi těžké, o tom tatínci, kteří jen platí alimenty, nemají tušení. Ale to jsem se trochu rozkecala....
Jsi velmi citlivá. To není mínus, spíš plus. Jsi hodný člověk, ale možná vhodný terč pro ty, kteří takové, jako jsi ty, zneužívají. Musíš se naučit vážit si sama sebe. Neboj, naučíš se to. Užij si zbytek svátků se svou Kačenkou
od tý doby, co jsem otěhotněla, tak se zakázalo kouřit v celém domě, na začátku pár lidí remcalo, ale postupem času si na to zvykli, hlavně kvůli Elišce a funguje to do dnes