Kolaps Hanychové po předání dcery: Lékař promluvil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Kolaps Hanychové po předání dcery: Lékař promluvil

Agáta Hanychová (39) se po nedávném předání malé Rozárky (2,5) otci Jaromíru Soukupovi (56) zhroutila. „Bylo to těžký,“ přiznala. Podle psychologa Jeronýma Klimeše může být střídavá péče v tak nízkém věku psychickým otřesem i pro dítě.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Jozef Baumgartner
14. 10. 2025 09:48

Tá chudera je HIV pozitívni. Už nakazila 40 % " dcerebrít " v Čechách.

Dianthos
11. 10. 2025 07:28

BarSmith, Vy tu trpíte samomluvou?

bella.
12. 10. 2025 11:35

Dianthos
------
bingo !

BarSmith
10. 10. 2025 23:04

Bella ; jak vy se snažíte být děsně důležitá, tak jste směšná 🤪

BarSmith
10. 10. 2025 23:02

Bella : ty jsi si rovna jeste s Dominkou Gottovou, taky věděla všechno nejlíp o Ivaně o jejich dětech a hlavně o tom neexistujícím synovi K.G . 🤣😂👍 v pomluvách jste nejlepší jako průměrná pavlačová bába

bella.
12. 10. 2025 11:39

BarSmith
-------
blbko/ blbe .
Neumím dekódovat nick BarSmith, protože se prezentuje jako žena, ale slovník má priitivního dlaždiče, takže možná něco takového je.
Takže aby bylo jasno,
Sem a teď hned dej odkaz, kde jsem já mluvila o synovi Gotta.Teď hned a necucej si z prstu fakta.
Meleš kraviny!
------
Jevíš se mi jako troll a s jako takovým zacházím.
Ubohost, blbost a vulgárnost, to je tvoje značka!
---------------------------------------------------------

BarSmith
10. 10. 2025 23:01

Bella: v tom případě je pravda že Agáta má vysoké IQ a je členkou Mensy jako JÁ!!!😁 a vy vážená jste mentálně rovná s holkami z E55.
Ale dneska tam už prý nejsou už maji svoje zázemí!! Ten bordel na hranicích co stojí celníci už zrenovovali , tak proto si vyskakujete 🤣

BarSmith
10. 10. 2025 20:27

Nedokážu si představit že pokaždé co jsem si vrzla, bych měla s dotyčným dítě, to bych dneska měla jednoho mulata s černošáckym doktorem z Univerzity, jedno s Arabem z radia a další dítě s Pepou řezníkem ( mimochodem pěkný kanec) a jedno s tím Holywodskym hercem, tak jsem milionářka ale taky mam doma mateřskou školku.
Agato jsi nakřáplá…

bella.
10. 10. 2025 22:44

BarSmith
............
mentálně a i slovníkem jste si s Agátkou rovna!

BarSmith
10. 10. 2025 20:21

Safinka : přesně ona má zvláštní příznaky zhroucení, vyset na internetu a informovat o tom svět, 🌍 že je zhroucená zatím co obyčejní lidé mají deprese , nemohou vylézt pomalu z postele, mají výkyvy nálad, jsou náchylní k onemocnění, mají úzkosti, bušení srdce, nechuť k jídlu nezájem o okolí, nemají sílu chodit do práce, končí na práškách ale Hanychová se zhroutí na gauči s mobilem v ruce a vysílá o svých pocitech a o tom co se u ni doma děje a co se bude dít 14 dni do předu. Fakt ubohost …

safinka59
10. 10. 2025 05:27

Nechci šlapat nikomu do svědomí a každý z nás má morální hodnoty na jiném levelu, ale poněkud jsem v šoku z toho, že některé ženy rodí děti jako hrušky...co chlap, to mu nadělím dítě.
Jejich otcové, v případě zájmu si to pouze své dítě berou na víkendy, prázdniny...a ty zbylé se ptají, proč jenom to jedno ? Jeden otec si dítě odveze k moři či na hory, druhé tráví dny někde na dvoře, či v paneláku. A v těch malých hlavičkách je zmatek a chaos, něž to začnou vnímat. Proč jsme sourozenci a každý má jiného tátu ? Proč nás také ten pán nevezme na prázdniny a nekupujte lepší dárky ?
Smutný to pohled na tyto ženy, které svým chtíčem udržet muže bez zábran rodí a vedle jejich boku tak prochází zástup všelijakých cizích přítelů, tátů...
To není loterie, ale rozhodování o životě
, zázemí a jistotách v životě nevinného dítěte.
Jak se říká, děti si své rodiče nevybírají...

safinka59
10. 10. 2025 05:13

Takové zhroucení se nejde jinak, než závidět. Kdyby každý, kdo se zhroutí měl sílu a chuť sednout a psát na sociální sítě... odborníci by měli míň práce a svět by byl pro ně hned hezčí 🤣
Holt, peníze nesmrdí a ty své fanynky,
* holčicky *, či jak je nazývá, musí něčím krmit.. 🤣
Střídavá péče je zákon a pokud ovlivňuje psychiku tak malých dětí, měl být dávno upraven. Akorát si říkám, v čem je horší otec Soukup než Hanychová matka.

milan59
10. 10. 2025 08:20

No ona přece musí napřed vše "vytroubit" na soc.sítě a teprve pak se ZHROUTÍ !!! ......Podle psychologa Jeronýma Klimeše může být střídavá péče v tak nízkém věku psychickým otřesem i pro dítě....Hm a jak asi reagují malé děti,když je někdo "odloží" do dětského domova?

Dianthos
10. 10. 2025 01:44

Komediantka se zhroutila??? Žilková se přece pyšní tím, že naučí hrát každého. Dcera jistě talent podědila.
Že se Agáta nehroutila, když předávala několikaměsíční mimino. Hroutí se, když jí dává otci téměř dva roky???
Je mi z ní na zvracení. S takovou by dítě, bez dostatečného styku s otcem, být nemělo.
A pane Klimeši, měl byste se stydět! Pro dítě je otřes, když ztrácí někoho, na koho je zvyklé, s kým má genetické vazby. Rodina, rodiče, předci, to je základ.
A žádný nemá právo - ani Vy, který si hrajete na odborníka - tomu dítěti upírat právo na vlastního otce. Nechat ho, aby se fixovalo na jednoho z mnoha milenců matky. Který momentálně je, ale možná za chvíli zase nebude. Otec, ten je navždycky.

bella.
10. 10. 2025 22:49

Dianthos
-----------
Psycholog je v tom nevině a má pravdu.
Pro malinké dítě to není dobré.Obecně ! To nemá co dělst s Hanychovou a tak odobně
Pro malou Rozáku by bylo nejlíp, kdyby byla svěřena do péče Soukupa.Měla by slušnější šanci na uplatnění se v životě. V rodidě Hanychové a Žilkové s tím mužem v domácnosti Dopitou bych já být soudcem dítě nenechávala.

Dianthos
11. 10. 2025 07:24

Ono zase vzít jí matku, také není dobré. Ať je jaká je. Já si myslím, že potřebuje oba rodiče. A když si na to střídání to malé dítě zvykne, nevidím v tom problém. Kdyby ovšem matka nehysterčila a rodiče se nehádali. Maličké děti se běžně odkládají k babičkám a nemají z toho trauma. Tak proč by mělo mít z milujícího otce.

faaanda
09. 10. 2025 23:55

Dva ukázkoví sobci. Nevadilo by to, kdyby mezi nimi nemuselo pendlovat to děcko.

hejhej
09. 10. 2025 19:13

K té hloupé blbce Hanychové je zbytečné se vyjadřovat.

BarSmith
09. 10. 2025 17:14

No jo ona se hroutí , to už tu bylo C krát a pak článek jak je někde ve společnosti bez dětí vysmátá s tou druhou rajdou. Jakmile mají tatínkové hlídání tak rajdy trajdaj. To už se nehroutí… až zas budou doma

rydlo
09. 10. 2025 13:37

Agáta se nehroutí z toho, jak se cítí ta malá, když jde k tátovi, ale Agáta se hroutí z toho, že není po jejím a že musí dceru Soukupovi předávat. Už neví, jak by se Soukupovi mstila za střídavou péči, tak to zkouší stále přes dceru! Té Rozárce to asi ani nepřijde k hroucení, když jde k tátovi, vždyť je stejně každou chvíli jinde, máma ji strká na hlídání kdekomu, když potřebuje trajdat, tak je zvyklá i na jiné lidi. A mimochodem, nebylo Agátě už 40?

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.