Spadla klec! Přijde Rolins o svou lásku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Spadla klec! Přijde Rolins o svou lásku?

Pavel Nedvěd (53) si vyslechl rozsudek. Italský soud ho v září uznal vinným z falšování účetnictví v době, kdy působil v turínském Juventusu, a vyměřil mu podmíněný trest na rok a dva měsíce. Odsouzený „Grande Paolo“ i přesto ve své funkci zůstává. „O rezignaci jsem vůbec nepřemýšlel,“ vzkázal suverénně.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
06. 10. 2025 18:47

Myje p*del

BarSmith
06. 10. 2025 18:47

Helena K: to je charakter, proto Rolincku vesele podvádí a zároveň ji moje p*del jak moc ji miluje …. To je ESO ale ona se svojí povahou se asi k němu hodí.

BarSmith
06. 10. 2025 18:45

protože jsem persona se silným renomé doma i ve světě. Tím beru celou záležitost jako uzavřenou,

Tak ten si hodně věří, Rolincka se ještě bude divit jak s ní tahle světová persona vy*ebe. 😁 Takového abys pohledal ….
Pravda je že ve světě už si neškrtne nikde, tak ať je rád že Češi mu místečko nevezmou. Pan světový

Helena K
06. 10. 2025 18:17

Vlastně něco jako zloděj...no nazdar a ještě je seběvědomý, neřekl, promiňte, lituji svého činu, byl jsem zapletený....s tím bych nešla ani venčit psa...jaký pán, takový kmán...je to neetické, aby vedl národní mančaft...bože ćeský národ jsou jeden ubožáček vedle druhého...prý je persona...no jak u koho...ostuda pro mladé a navíc blbý vzor pro mladé...

Yarda
06. 10. 2025 15:31

Sportem ku zdraví.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.