Kuře na bílém víně – Francie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 19. července 2025

Svátek slaví Čeněk, zítra Ilja

Kuře na bílém víně – Francie

POTŘEUJETE: 2 lžíce oleje 70 g másla 12 šalotek 3 stroužky česneku 160 g anglické slaniny 250 g hnědých žampionů 8 kuřecích paliček 1 lžíci hladké mouky 500 ml bílého vína (ideálně polosuchý ryzlink) 350 ml drůbežího vývaru 1 bobkový list 2 snítky rozmarýnu 100 ml smetany ke šlehání 1 žloutek 1 hrst hladkolisté petržele sůl mletý pepř
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.