Slováčková dala průchod emocím: Konečně světlo na konci tunelu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 23. března 2025

Svátek slaví Ivona, zítra Gabriel

Slováčková dala průchod emocím: Konečně světlo na konci tunelu

Zimní splín zažívá nemálo lidí, mezi které patři i Anna Slováčková (29). Herečka a zpěvačka vzhledem ke svému boji s rakovinou potřebuje mimo jiné myslet pozitivně. V mrazivém období jí to ale příliš nejde…
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Jana Nováková
08. 03. 2025 19:46

Soukeníková,četla jste moji poslední větu ?
Vy máte ráda slunce,teplo,tím pádem bejt upocená a zavánět potem ?Vás bych taky doma mít nechtěla.

Jana Nováková
08. 03. 2025 19:46

Soukeníková,četla jste moji poslední větu ?
Vy máte ráda slunce,teplo,tím pádem bejt upocená a zavánět potem ?Vás bych taky doma mít nechtěla.

Ivana Sukenikova
24. 02. 2025 17:04

Jano Nováková.Vás bych teda doma nechtěla.My máme rádi sluníčko teplo a to dodává energii tělu a moc tady mluvíte o sobě a koho to zajímá.Tady je článek o nemocné Aničce a ta opravdu potřebuje dobít baterky !Je mladá a musí bojovat aspoň takto pozitivně!

Jana Nováková
21. 02. 2025 22:34

Každej má rád jiný počasí.Mně vyhovují ty mrazy co teď jsou,ale chybí mi sníh.Nevadí mi déšt,pošmourno a vyhovuje mi teplota tak do 15°C maximálně.Pro mně by nemuselo existovat léto.Ideální rok duben - listopad teplota do těch 15°C a prosinec- březen (-5 až 5)°C.Sluníčko může svítit,ale do sněhu.Holt to máme každej jinak

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.