Co se děje s Jágrovou Dominikou? Změna vzhledu a varovný prst lékaře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 14. února 2025

Svátek slaví Valentýn, zítra Jiřina

Co se děje s Jágrovou Dominikou? Změna vzhledu a varovný prst lékaře

Dlouhé roky platila za prototyp zdravého životního stylu, přesto si občas ráda dopřála skleničku vína. Jenže teď je všechno jinak. Dominika Branišová (30), partnerka Jaromíra Jágra (52), se rozhodla s alkoholem skoncovat!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lekno
05. 02. 2025 10:45

Aby teď dámy neměly hloupý pocit, že když si občas dají sklenku vína, změnily se na těžké alkoholičky.. přidám k té kritice vína z článku něco pozitivního o něm - cit.: „Počátkem 19.století někteří vědci zjistili, že Francouzi, kteří často konzumují máslo, sýry a dost kouří, trpí méně srdečními chorobami. Tento průzkum se potvrdil i v dalších zemích, které mají ve zvyku dát si mírné množství vína k jídlu. Jak je to možné? Víno v těle snižuje hromadění krevních destiček a to má za důsledek zabraňování tvorbě ateromů, které mohou způsobit aterosklerózu. Další významná věc, které mírná konzumace vína prospívá, je prevence proti infarktu.. Už jste někdy slyšeli, že víno dělá dobrou krev ? Pokud ano, slyšeli jste správně. Litr vína obsahuje asi 5-10 mg železa, které tvoří základ hemoglobinu. Ten přepravuje do všech tkání lidského těla kyslík. Kromě železa může víno nabídnout minerální složky, jako například měď, čistící magnézium, chrom, mangan a zinek.. A co znamená mírná konzumace vína ? Obecně platí asi 0.3 litru denně. Středověký teolog Izidor Sevillský tvrdil, že název víno je odvozeno z latinského slova vis což znamená síla..
Na závěr tady máme dobrou zprávu hlavně pro dámy, že obsah polyfenolů má antioxidační vlastnosti, které zpomalují proces stárnutí buněk.“
zdroj - vino­odbo­dlaku­.cz/bl­ogs/w­ine-blog/vino-a-zdravi

lekno
05. 02. 2025 10:39

Každý má svůj názor.. No mně ten její leden nyní připadá skutečně suchý - až vysušený.. Myslím, že pokud se konzumace vína nepřehání, není to nezdravé a tělu může prospět.. Víno patří i do různých receptů při tepelném zpracování masitých pokrmů. Dodává jídlu osobitou chuť spolu s kořením, aby nebylo mdlé.. Podle mě, červené víno je obzvlášť prospěšné pro zdraví. Nezdá se mi, že by se člověk zavodnil po 1 sklence kvalitního vína..

bella.
05. 02. 2025 22:50

lekno
------

pokud se použije víno na tepelnou přípravu jídla , pak se alkohol z toho vypaří, což se děje cc za 10 - 15 min při teplotě kolem 80 % , kdy tedy varem není pak alkohol přítomen.
Co se týče otékání po alkoholu, tak ať jde na vyšetření ledvin, jater, příp. alergologii.
Není normální jen po 2 deci zadržovat vodu.Tedy buď je holka nemocná, nebo kecá a o množství a frekvenci požití.
Někdy holt na sebe řeknou séélebrity víc, než domyslí ( i když v jejich případech o velké mystele stejně nejde).

bella.
04. 02. 2025 12:16

Pokud otékala , pak to znemaná, že to nebyly jen sem tam skleničky, ale pravidelný konzum.
Za měsíc nezhubla, jen zadržená voda splaskla a ledviny se umoudřily.
Jak tohle může dělat modelku ? Kde vlastně ?

Lenka Horová
04. 02. 2025 15:16

ty jí nesaháš ani po .......na její botě

bella.
04. 02. 2025 23:23

Ale Leničko, co se tady rozčiluješ.Já přece vím, že ta holka je hloupočká a chodit s takovým dědou bych já nepřežila.
My, hezký , chytrý a movitý holky máme muže parťáky, život s nimi sdílíme rovnocenně , nejsme přísavky a nikdy bychom svoje mládí za nějakou dědovou slávu a nějaký ty jeho prachy nevyměnily

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.