Zpěvačka Bára Basiková (61) nedávno pořádně zhubla. Nyní prozradila, jak se jí to povedlo. Nejsou za tím hodiny strávené v posilovně, ale pouze zásadní dietní metoda.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Prosím vás, jaká dieta?Prostě nejí!
A aby bylo jasno, nemusí nikdo snídat, to je dávno známá věc, sama si neumím představit, že bych ráno jedla.Moje snídaně je někdy kolem poledne.Resp. je to prostě jídlo, které sním, když mám hlad.Neřeším, jestli je to oběd, snídaně nebo svačina.A pokud si ona myslí, že když jde spát v jednu v noci, že se má najíst někdy navečer a pak už nic, , tak taky je to blbě, večer, když něco dělá, tak má jíst.A krabičky jsou taky blbost.Ty lidi jen hlídají hodiny, aby mohli pozřít něco málo z krabičky a já se jich ptám, jestli je to už neotravuje a kdy si myslí, že ten žaludek má vůbec čas na odpočinek a vytrávení?
Např. taková Žilková je posedlá 訚tíhlostí, to se o ní ví a ví se, že chorobně je na tom i Agáta.Trapný je, že Žilková nejí a dělá, že je to dar přírody a její cvičení, když momentálně svou kostru nehodnotí jako stress z chlapů.
Je zajimave, ze soubezne s lekem uvedenym na trh, u ktereho se ukazalo, ze ma vyrazne hubnouci ucinky, najednou hubnou i celebrity, kterym se to leta nedarilo. A pak vykladaji o svych hubnoucich metodach. Prerusovany pust muze mit pozitivni ucinky, ale rozhodne na na rychle a vyrazne zhubnuti.