Už takhle jí spousta lidí kvůli roli nenáviděné Soni v Ulici posílá hnusné vzkazy. Říjnové natáčení novoročního dílu bylo pro Lucii Vondráčkovou (44) ale obzvlášť velké sousto. Jednak musela sehrát opileckou scénu, falešně zpívat, a k tomu jí produkce vybrala slavný hit tety Heleny Vondráčkové (77), s níž má její rodina napjaté vztahy...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Že je Ulice jen soap opera, o tom se nemusíme bavit. Ale i tady hrají někteří herci uvěřitelně, civilně. Co předvedla Vondráčková, bylo jako parodie nebo upocená snaha ochotníků. Hrozné. Ona často přehrává, bohužel. I proto ji do filmů neobsazují. Perfect kiss, Trdlo na hrášku, …bez komentáře. Ale snad je tam nějaký odborný dohled, režie. Tohle bylo jen a jen trapné.
Na seriál se nedívám, ale cpaním L. Vondráčkovou neustále do medií se mi zprotivila úplně. Dříve mi také vadila, jak se spolu se svým otcem vyjadřovali k p. H. Vondráčkové a rozeštvali celou rodinu.
Všude už je přeLucinkováno a že ji lidé nemusí, není jen rolí Soni v Ulici, ale pořád se někam cpe a o falešný zpěv se nemusela nijak snažit, stačilo, aby její kníkání nebylo technicky upravováno a její pravý zpěv vynikl v plné kráse!
hejhej; , Helenu chtěli okrást o celý její dům, chtěli, aby ho odkázala Lucince, ona L. a tatík jsou dvě zrůdy, i jejich otce poštvali proti Heleně! Já říkám, že on nikdy neskousne, že Helena je dobrá a slušná, on to nedotáh, ani na slušňáka!
Jo jo. Zákeřnost a arogance jí dost jde. Nezapomenu, jak do televize procítěně recitovala, jak vše bylo zběsile rychlé a nečekané, neb měli docela normální manželství, přitom v té době už měla několik dní podepsanou žádost o rozvod v Kanadě. Předem připravenou. Protože tam letěla přes víkend.
Ivana Soukeníková...máte pravdu,na to musí být talent,ale ten ji bohužel okliko obešel....Protekční,důležité střevo,které nám bulvár denně servíruje!!!