Už takhle jí spousta lidí kvůli roli nenáviděné Soni v Ulici posílá hnusné vzkazy. Říjnové natáčení novoročního dílu bylo pro Lucii Vondráčkovou (44) ale obzvlášť velké sousto. Jednak musela sehrát opileckou scénu, falešně zpívat, a k tomu jí produkce vybrala slavný hit tety Heleny Vondráčkové (77), s níž má její rodina napjaté vztahy...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Já Ulici, ani jiné podobné seriály nikdy neviděla.
Ale mám k tomu tohle :
Lucinka Vondráčková se ponížila a to trvale a navždy v očích všech slušných , kdo sledovali její rozvod v Kanadě a tu hrůzu co nakydala na Plekance.A taky hnus z její hrabivosti a zášti.
Měla tehdy dostat pár přes hubu a byl klid.
Teď v 40 letech vypadá jak stařena, vrásky v obličeji a kůže vytažená nějak podivně , na hlavě už nemá tu svou namontovanou hřívu a když byla v 7 pádů Honzy Dědka, krásně si ji za pochybný titul Dr. dobíral, že je za české pohádky.( a on je ! ) Ona to hraje pořád na to své " intelktuálno " , ale všichni ví za co Dr. má.
No hlavně ale" z okagonu
Lucinka Vondráčková ( člověk neví podle řeči , jestli je to dospělá ženská, nebo náctiletá, chová se jak pišišvor ) když se rozváděla uváděla jako relevantní důvod k tomu, aby zůstala v Kanadě s dětmi a Plekanec že by je směl v termínech vídat, lítat za nimi a platit jí a jim horentní dolce vita, tak ona tvrdila, že synové mají "nemocné průdušky" a musí si je léčit na Kubě, kam s nimi ona lítá "
Na to jsem jí vzkázala, že u nás jsou co do podmínek meterologických pro astmatiky světem uznaná lokalita Říčan ve zcela výjimečném klimatickém pásu a Olivovnu by jako matka astmatiků měla při svém vzdělání znát. Tedy není problém vozit je tam .Zdá se, že astma kluci ale nemají, jakoby se po tom problému země slehla, že ?!
A teď střh - v současné době hovoří o tom, že nikdy netoužila po dovolených v teplých krajích a u moře a že jíï to naučil až její mladík oktagon a frnkla s děmi do Emirátů.
Tak nevím, Lucinka je prostě blbá ženská a od toho neustoupím.Jako umělkyni ji nevidím, to fakt ne.
Že je Ulice jen soap opera, o tom se nemusíme bavit. Ale i tady hrají někteří herci uvěřitelně, civilně. Co předvedla Vondráčková, bylo jako parodie nebo upocená snaha ochotníků. Hrozné. Ona často přehrává, bohužel. I proto ji do filmů neobsazují. Perfect kiss, Trdlo na hrášku, …bez komentáře. Ale snad je tam nějaký odborný dohled, režie. Tohle bylo jen a jen trapné.
Na seriál se nedívám, ale cpaním L. Vondráčkovou neustále do medií se mi zprotivila úplně. Dříve mi také vadila, jak se spolu se svým otcem vyjadřovali k p. H. Vondráčkové a rozeštvali celou rodinu.
Všude už je přeLucinkováno a že ji lidé nemusí, není jen rolí Soni v Ulici, ale pořád se někam cpe a o falešný zpěv se nemusela nijak snažit, stačilo, aby její kníkání nebylo technicky upravováno a její pravý zpěv vynikl v plné kráse!
hejhej; , Helenu chtěli okrást o celý její dům, chtěli, aby ho odkázala Lucince, ona L. a tatík jsou dvě zrůdy, i jejich otce poštvali proti Heleně! Já říkám, že on nikdy neskousne, že Helena je dobrá a slušná, on to nedotáh, ani na slušňáka!
Jo jo. Zákeřnost a arogance jí dost jde. Nezapomenu, jak do televize procítěně recitovala, jak vše bylo zběsile rychlé a nečekané, neb měli docela normální manželství, přitom v té době už měla několik dní podepsanou žádost o rozvod v Kanadě. Předem připravenou. Protože tam letěla přes víkend.
Ivana Soukeníková...máte pravdu,na to musí být talent,ale ten ji bohužel okliko obešel....Protekční,důležité střevo,které nám bulvár denně servíruje!!!