Do velkého finále mohou postoupit jen tři. Zatímco před prvním kolem většina bookmakerů věřila, že světelný kužel nezhasne nad Martinou Ptáčkovou (27) a kickboxerka nepostoupí dál, teď ze zbylé čtyřky předpovídají konec navrátivší se Lucii Vondráčkové (44).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Zase jeden pisálek, který je zblbnutý reklamou a né skutečným výsledkem tance. Podle toho, co tady lidi melou stále do kola je to z doby, kdy chtěla odrbat při rozvodu bývalého. Teď je již výsledek uzavřen tak tomu nechte volný průběh. A ta skutečnost, že je ve vztahu s Helenou Vondráčkovou, to ji taky nepřidá. Už toho nechte a ukažte, že tanec dostane přednost před žalobou a nenávistí. A vyhraje opravdu ten nejlepší.....-)
pl54
----
Chci říct, že sebelepší člen komise má nejen odborné znalosti, ale hodnotí jako člověk a tam emoce jsou.Zrovna tak u lidí, které Lucie V. naštvala svou nenažraností a oni ji hodnotí..
S tím nic nenaděláte.To by musela hlasovat jen AI.
----------------------------------------
Oni to nechápou, že nejde o přesun peněz z jednoho účtu na druhý. (A chudé a opuštěné řvou nejvíc, protože by chtěly taky.) Že jde o podrazáctví, lhaní, a neskutečnou bezohlednost i vůči dětem, když prohlásila oproti všem plánům, že děti zůstávají v Kanadě, a otec si za nimi může zaletět. A že o nich chce rozhodovat sama. Prostě o charakter.
Její přemoudřelé projevy a pózy taky moc nepomáhají.
pl54; tím myslíte, že Vondráčková je nejlepší? Zpívat neumí, hrát neumí, žádná ladnost v tanci není, jak špalek je, jen vydřené, ovšem je nejlepší! Podle čeho jí hodnotíte? Neměla vůbec začínat! Je plná nenávisti a půjde, jak se říká, přes mrtvoly!
Koukám,že Bella tu má víc příspěvků a je vidět,že odpovědi se jí nelíbí.Mas smůlu Bellinko,existují pravidla,který se dodrželi a jestli se ti to nelíbí ,tak se musíš obrátit na ty,co je vytvořili.To,že Lucku nesnášíš,je jen tvůj problém.
Milá Bella,to ti to nevyšlo co ?Sakra co teď budeš dělat?A co si vlastně hodnotila?Lucky soukromý život?
Vyhraje Hes. Nevypadla hned po navrá cení a dokonce jde do finále přímo,bez rozstřelu.To naštve co ?Když Lucka bude druhá nebo třetí,tak už teď stejně vyhrála.
Jana Nováková
----------------------------
Hele já o voze, ty o koze
Přečti si moje příspěvky p o ř á d n ě !!
-----
Podivuji se nad pravidly StarDance , protože pak to není soutěž , nýbrž to jsou vyšší taneční , jejichž pravidla nikde tady předložena nikdy nebyla , takže je neznáš ani Ty, takže tady nekedni blbosti.
O Lucii Vondráčkově jsem řekla, že se tam bude urputně snažit dokázat, že jí ublížili a nakonec jí dají jako bolestné 2. místo , takže nechápu co meleš, že mi nevyšlo moje přání její další vyhazov , když o tom nebyla z mé strany řeč!!! A co já si myslím o afektované vrásčité čtyřicetileté diblíkaté Lucince jsem jasně řekla.
Užírá se, doteď Plekance neskousla a jinak je to hajzl všech hajzlů , co chtěl Pekance připravit o děti, notabene toho Plekance, který jí štědře zařídil Ddolce vita v Česku, protože tato výrazná umělkyně to zatím dotáhla kariérně jen do Ulice ( z které jsem já neviděla ani jeden díl, natož abych tam šla koukat na Lucinku ) .
----------
Tak už jsme všichni pochopili, že L.V. nejen nesnášíš, ale také nenávidíš. Nic ti neudělala, jen ti prostě nesedí, ale i to by měl člověk vyjádřit kulturněji. A propos, tahat do diskuse o tanci rozvod u Plekanců, to už je hodno postu pavlačové drbny
Jak je velkorysá ukázala v příšerném svém rozvodu s Plekancem.
A jinak ?
Nepřevyšuje ničím ostatní! Ta tam šla dokázat, že jí ublížili!
A udělá pro to všechno možný i kdyby krev měla cedit.
Bella, tady se přece nejedná o diskvalifikaci (ta by byla pro porušení pravidel). A dále: DS je zábavný večer, jehož další pokračování ovlivňují diváci. A z postupu slečny Martiny vyplývá, že je u diváků oblíbená. Tuto skutečnost byste mohla přijmout