Vondráčková ze StarDance poletí podruhé: Důkaz mluví za vše | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 14. ledna 2025

Svátek slaví Radovan, zítra Alice

Vondráčková ze StarDance poletí podruhé: Důkaz mluví za vše

Do velkého finále mohou postoupit jen tři. Zatímco před prvním kolem většina bookmakerů věřila, že světelný kužel nezhasne nad Martinou Ptáčkovou (27) a kickboxerka nepostoupí dál, teď ze zbylé čtyřky předpovídají konec navrátivší se Lucii Vondráčkové (44).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Jana Nováková
09. 12. 2024 13:14

Odpověď na nadpis článku :"" cha,cha,cha"".

adamice
09. 12. 2024 12:05

No a co? Stejne nikoho nezajima.

pl54
09. 12. 2024 11:12

Zase jeden pisálek, který je zblbnutý reklamou a né skutečným výsledkem tance. Podle toho, co tady lidi melou stále do kola je to z doby, kdy chtěla odrbat při rozvodu bývalého. Teď je již výsledek uzavřen tak tomu nechte volný průběh. A ta skutečnost, že je ve vztahu s Helenou Vondráčkovou, to ji taky nepřidá. Už toho nechte a ukažte, že tanec dostane přednost před žalobou a nenávistí. A vyhraje opravdu ten nejlepší.....-)

bella.
09. 12. 2024 23:07

pl54
----
Chci říct, že sebelepší člen komise má nejen odborné znalosti, ale hodnotí jako člověk a tam emoce jsou.Zrovna tak u lidí, které Lucie V. naštvala svou nenažraností a oni ji hodnotí..
S tím nic nenaděláte.To by musela hlasovat jen AI.
----------------------------------------

fany22
10. 12. 2024 09:30

Oni to nechápou, že nejde o přesun peněz z jednoho účtu na druhý. (A chudé a opuštěné řvou nejvíc, protože by chtěly taky.) Že jde o podrazáctví, lhaní, a neskutečnou bezohlednost i vůči dětem, když prohlásila oproti všem plánům, že děti zůstávají v Kanadě, a otec si za nimi může zaletět. A že o nich chce rozhodovat sama. Prostě o charakter.
Její přemoudřelé projevy a pózy taky moc nepomáhají.

ELLA Průšová
12. 12. 2024 00:20

pl54; tím myslíte, že Vondráčková je nejlepší? Zpívat neumí, hrát neumí, žádná ladnost v tanci není, jak špalek je, jen vydřené, ovšem je nejlepší! Podle čeho jí hodnotíte? Neměla vůbec začínat! Je plná nenávisti a půjde, jak se říká, přes mrtvoly!

Jana Nováková
09. 12. 2024 05:43

Koukám,že Bella tu má víc příspěvků a je vidět,že odpovědi se jí nelíbí.Mas smůlu Bellinko,existují pravidla,který se dodrželi a jestli se ti to nelíbí ,tak se musíš obrátit na ty,co je vytvořili.To,že Lucku nesnášíš,je jen tvůj problém.

Jana Nováková
09. 12. 2024 05:36

Milá Bella,to ti to nevyšlo co ?Sakra co teď budeš dělat?A co si vlastně hodnotila?Lucky soukromý život?
Vyhraje Hes. Nevypadla hned po navrá cení a dokonce jde do finále přímo,bez rozstřelu.To naštve co ?Když Lucka bude druhá nebo třetí,tak už teď stejně vyhrála.

bella.
09. 12. 2024 23:03

Jana Nováková
----------------------------
Hele já o voze, ty o koze
Přečti si moje příspěvky p o ř á d n ě !!
-----

Podivuji se nad pravidly StarDance , protože pak to není soutěž , nýbrž to jsou vyšší taneční , jejichž pravidla nikde tady předložena nikdy nebyla , takže je neznáš ani Ty, takže tady nekedni blbosti.

O Lucii Vondráčkově jsem řekla, že se tam bude urputně snažit dokázat, že jí ublížili a nakonec jí dají jako bolestné 2. místo , takže nechápu co meleš, že mi nevyšlo moje přání její další vyhazov , když o tom nebyla z mé strany řeč!!! A co já si myslím o afektované vrásčité čtyřicetileté diblíkaté Lucince jsem jasně řekla.
Užírá se, doteď Plekance neskousla a jinak je to hajzl všech hajzlů , co chtěl Pekance připravit o děti, notabene toho Plekance, který jí štědře zařídil Ddolce vita v Česku, protože tato výrazná umělkyně to zatím dotáhla kariérně jen do Ulice ( z které jsem já neviděla ani jeden díl, natož abych tam šla koukat na Lucinku ) .
----------

Oľga Balážová
16. 12. 2024 03:57

Tak už jsme všichni pochopili, že L.V. nejen nesnášíš, ale také nenávidíš. Nic ti neudělala, jen ti prostě nesedí, ale i to by měl člověk vyjádřit kulturněji. A propos, tahat do diskuse o tanci rozvod u Plekanců, to už je hodno postu pavlačové drbny

Oľga Balážová
16. 12. 2024 04:02

Syda
07. 12. 2024 21:59

A just nepoletí.

caribika
07. 12. 2024 18:54

Páči sa mi, že ide do toho aj s tým rizikom. Nakoniec všetkých prevyšuje nielen tancom, ale aj veľkorysosťou. Nie každý by to tak urobil. Klobúk dolu.

bella.
08. 12. 2024 00:29

aribika
-----------

Jak je velkorysá ukázala v příšerném svém rozvodu s Plekancem.
A jinak ?
Nepřevyšuje ničím ostatní! Ta tam šla dokázat, že jí ublížili!
A udělá pro to všechno možný i kdyby krev měla cedit.

ELLA Průšová
12. 12. 2024 00:24

bella; pravda!

Oľga Balážová
16. 12. 2024 03:59

Poněkolikáté sem přinášíš téma rozvod u Plekanců. Je to nejen nevhodné, ale i trapné - diskuse je o SD

Ivana Sukenikova
07. 12. 2024 17:19

To je titulek! Aby vám Vondráčková nevytřela zrak!
Pořád je lepší než Ptáčková!

fany22
07. 12. 2024 19:46

Lepší než Ptáčková je. A Hes a Dancingerová jsou ještě lepší.
Prostě tam hrají roli i sympatie. Jako nakonec v každé anketě, Slavíka nevyjímaje.

sofina12
07. 12. 2024 16:28

Ptáčková je sympatická, ale měla už dávno vypadnout. Do finále rozhodně nepatří. Byl by to výsměch a devalvace" Stardance".

Oľga Balážová
07. 12. 2024 16:17

Bella, tady se přece nejedná o diskvalifikaci (ta by byla pro porušení pravidel). A dále: DS je zábavný večer, jehož další pokračování ovlivňují diváci. A z postupu slečny Martiny vyplývá, že je u diváků oblíbená. Tuto skutečnost byste mohla přijmout

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.