Herečka Hana Gregorová (72) patří mezi největší milovnice Vánoc – a jde to vidět! Svůj dům v maďarské Rajce vyzdobila tak, že svítí na míle daleko.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Paní si myslí, že Ježíšek je speciálně zatížen na vánoční výzdobu a ta je pro něj hlavní ukazatel směru jeho cesty ? Ježíšek uvidí její ozdúbky a celý natěšený dopluje přímo do modrobílého domečku ? Má ho snad ona za létajícího vánočního panáčka s úchylkou na vánoční cetky ? Uchytí se jí na stromku a odtud bude požehnávat její slušné ložní radovánky, že.. Tak to se trochu mýlí tato paní. A na jejím místě bych si nebyla moc jistá, že Ježíšek zamíří právě ke mně, aby se láskyplně díval, jak si tam užívám s kolouškem nadivoko.. Nic bych nenapsala, kdyby paní nevytáhla Ježíška a nepoužila by ho na reklamu své - pro ni jistě bezúhonné pověsti. Ale když ho už vytáhla, potom zmíním, že Ježíška by více než její vánoční výzdoba potěšilo, kdyby v tom domě našel lidi, kteří žijí slušně. Když už tato paní si chce hrát na věřící, ať žije podle té víry - slušně. To je můj názor. Ne žít dlouhodobě nadivoko s mladým. Vzít si ho nechce.. Kdyby si hrála na nevěřící a nevytahovala by Ježíška, jsem tiše a nerýpu tady. Víra je dobrovolná.. No lidi, kteří Jeho jméno zneužívají, aby si hráli na věřící + slušnoučké + dobroučké před světem a přitom kašlou na to, aby žili tak, jak On po nich chtěl - takové já nemusím. Pokrytecké mi to od nich pak přijde..
Aha, tak domek ladí zvenku jakoby na Řecko . Modro bíle pohodově a vevnitř to ma na rusácko!Ještě Děda Mráz tam chybí.
No FUJ, Gregorová, takovým zbožím stály stánky čepičářů po 89. na Karlově mostě.To snad ani Vietnamci na tržištích nedají dohromady co umělkyně Gregorová.
A vůbec, dům má vybavený starým nábytkem jako Gott .Pořídila si mlaďocha, mohla omladit i vybavení.
Děsný na tak malý domeček tolik staré veteše.
Výzdoba býti není jen o stylu, ale hlavně o vkusu. Mám moc ráda vánoční atmosféru a k té vkusná výzdoba patří. Tady postrádám nejen vkus, ale vidím spíše chaos. Kdyby 3/4 výzdoby věnovala dětem v dětských domovech, nebo maminkám, které si nemohou hezkou výzdobu dovolit, udělalo by to jejich dětem velkou radost.
... Gregorová je obyčejná primitívna žena , která se ráda chlubí tím co všechno vlastní a ukazuje co si všechno může dovolit , aj to je projev jejího primitivizmu a nedostatku vkusu .
Prečo milenec?Asi jej vyhovuje,keď mu toľké extemporé odpustila.A ako píšu,aj deti sa s tým zmierili.Nechajme ľudí,nech si žijú tak,ako im to vyhovuje.