Herečka Hana Gregorová (72) patří mezi největší milovnice Vánoc – a jde to vidět! Svůj dům v maďarské Rajce vyzdobila tak, že svítí na míle daleko.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Paní si myslí, že Ježíšek je speciálně zatížen na vánoční výzdobu a ta je pro něj hlavní ukazatel směru jeho cesty ? Ježíšek uvidí její ozdúbky a celý natěšený dopluje přímo do modrobílého domečku ? Má ho snad ona za létajícího vánočního panáčka s úchylkou na vánoční cetky ? Uchytí se jí na stromku a odtud bude požehnávat její slušné ložní radovánky, že.. Tak to se trochu mýlí tato paní. A na jejím místě bych si nebyla moc jistá, že Ježíšek zamíří právě ke mně, aby se láskyplně díval, jak si tam užívám s kolouškem nadivoko.. Nic bych nenapsala, kdyby paní nevytáhla Ježíška a nepoužila by ho na reklamu své - pro ni jistě bezúhonné pověsti. Ale když ho už vytáhla, potom zmíním, že Ježíška by více než její vánoční výzdoba potěšilo, kdyby v tom domě našel lidi, kteří žijí slušně. Když už tato paní si chce hrát na věřící, ať žije podle té víry - slušně. To je můj názor. Ne žít dlouhodobě nadivoko s mladým. Vzít si ho nechce.. Kdyby si hrála na nevěřící a nevytahovala by Ježíška, jsem tiše a nerýpu tady. Víra je dobrovolná.. No lidi, kteří Jeho jméno zneužívají, aby si hráli na věřící + slušnoučké + dobroučké před světem a přitom kašlou na to, aby žili tak, jak On po nich chtěl - takové já nemusím. Pokrytecké mi to od nich pak přijde..
Výzdoba býti není jen o stylu, ale hlavně o vkusu. Mám moc ráda vánoční atmosféru a k té vkusná výzdoba patří. Tady postrádám nejen vkus, ale vidím spíše chaos. Kdyby 3/4 výzdoby věnovala dětem v dětských domovech, nebo maminkám, které si nemohou hezkou výzdobu dovolit, udělalo by to jejich dětem velkou radost.
Prečo milenec?Asi jej vyhovuje,keď mu toľké extemporé odpustila.A ako píšu,aj deti sa s tým zmierili.Nechajme ľudí,nech si žijú tak,ako im to vyhovuje.