Drobný je sympaťák a dobrý zpěvák.A taky dobrý kamarád a žádný takový jako Gott třasořitka.
Ivana je arogantní blbka, vím co říkám a tu já nikdy, nikdy nevydýchám .
Holt husopaska co k slávě přes dědka došla a i k majlantu .Štěkna je po mámě a brečím smíchy, když se na akcích stylizuje za dámu.
Gotta jsem nikdy ráda neměla, lehce křivák, lehce ne zcela chlap a hlavně občas pěkný hajzík.
Nechci s nikým tady diskutovat, že to vím nejlíp a vím co u nich, protože já to vím a taky vím, že polovina šoubýzu se jen staví a mimo kamery je jim Ivana protivná.
Tečka !
Srávně , pane Drobný. Ani Ivana ani Gott nejsou tady modly, i když jeden čas tady nic než trapná Gott Family v bulváru nebylo, jen oni.Oni v ZOO , lajntuchy s hlavou Gotta, cejchy s hlavou Gotzta, hrnky s hlavou Gotta , Ivana ( prej Ivanka ) s prachovkou, Ivanka coby Bc. z leknutí, Ivanka v Primě, kdy kromě širokého zadku v červených šatech nic , než naučenou nudnou řeč nepředvedla, Ivana coby héérečka ( křoví v Bídnících ), kde vydržela 3 večery, Ivana coby výtvarnice architektka v domku Gotta , Ivana coby namlouvatelka pohádek v rádiu pro děti ( taky strašná bída , z deseti snad jen 3 použitelné ) , dětičky dcery Gotta na výběrové škole a pálka co za to dával ! ( V tichosti opustily obě, protože nejsou chytré, jistě koupí ale titul , dnes běžné ) atd atd.
Nikdy bych být Drobným Ivaně nepopřála, nebo poděkovala , v tom je Drobný taky podlejzavý a zkouší to.
A k těm obhajitelkám Ivany - chtěla dítě, otěhotněla, řvala jak poslední opavská domovnice na Gotta jakou mu udělá ostudu, když si ji nevezme a nakonec ho dokopala až do Vegas, Česko té ,kravízně nestačilo .....
A na konci života Gott s Ivanou obraly 2 dcery o zákonné dědictví, kdy jasně u Dominiky zneužili jejího stavu.Což je trestné.
Neodpovídám na útoky!
Jsou mi protivné ty plačky za Gotta.
bella; jak může být někdo tak zlej, jako jste vy! Je mi z vás na bli-tí! Tolik zloby je ve vás, neodpovídejte, já si to ani nepřeji, jste hnus a asi celý život, vy se hodíte k Drobnýmu, ten je úplně stejnej! Zjistěte si kolik let je té ženě Drobného, když už urážíte, do Gota a jeho rodiny se nenavážejte, jak tak koukám, víte o nich také kulové, jen je špiníte a roznášíte lži! Vy jste jen lidský odpad! Závist Drobného, je také obrovská a neléčitelná! On je hnus, jako vy!!!
Macháčková byla, je a bude typ ženy, která hraje roli milované manželky a vdovy na cenu Oscara ! Za ty miliardy by se dokázal přetvařovat i ten největší křivák a ať je Dominika vylitá, oteklá a bez peněz...nikdy nelhala co se týkalo jednání Macháčkové k Gottovi. Stařík poslouchal na slovo , ono mu také nic jiného nezbývalo !
Nikdy nezapomenu na slova Heleny Vondráčkové, jak z ní Macháčková tahala rozumy, co má dělat, aby si jí Gotta vzal !
Inko, vím, že se o tom Helena někde zmínila. Ale nafouknutá jedna bezvýznamná věta. Bylo to v době, kdy Gott už dávno s Ivanou chodil, a vzal ji sebou na turné do Austrálie. A je přece pochopitelné, že si Ivana, s kterou měl dlouhou a vážnou známost, přála, aby si ji vzal. O tom snily mnohé a mnohé i před ní, i ty, s kterými strávil jednu noc.
A jestli byla Ivana trochu moc dominantní, to je možné. Jejich soužití neřeším. Ani Drobný by neměl, ani Dominika, která má sama problémů nad hlavu.
Má pravdu pan Drobný... Gott byl hodně nešťastný proto asi onemocněl, chtěl mít domácí klid... Ivana se svojí matkou mu dělali z života peklo...to se přece ví.... teď už má klid
Jakou špínu? Gottová o něm přece nikde nemluví. A on sám přiznal, že byl hrubý, a ona ho přesto pozvala na křest i na premiéru. Nebylo by fér už o tom nemlít?
A Drobný má zas prachy z jiných věcí, žije nad poměry, nemusí závidět, pořád se cpe do rádia a na nějaká vystoupení, má pár písní, které stále dokola omílá.Je to dědek penzista, měl by se věnovat už sobě a baráku, kde žije.
Jděte už do pr... s tou závistí!
Zmůžete se taky na něco jiného_'!
Drobný má fajn ženskou, věkem k sobě, nedokatuje si mužnost přes o 40 let mladší ženský, je spokojen !
Nemá semetriku , zato Gott ji měl.
Jasný ?
--------------------
Á, parazit na Gottovi se zase ozval? Už o něm dlouho nebylo slyšet, tak opět použil Gottovu rodinu k zviditelnění. Občas tahá do bulváru staré historky s Gottem, třeba prachy za články také nutně potřebuje, když už o něj jako o zpěváka a o ty jeho tři písně omílané kolem dokola nikdo moc nestojí. On Ivaně závidí a hlavně nevydýchává ty prachy, co ona má z toho, že nějakým způsobem udržuje pro veřejnost vzpomínky na Gotta. Drobný je stejný, jako vyžírky Tim a Dominika, ti taky vidí jen kolik má Ivana peněz a oni by je tolik potřebovali a mají kulový, to samé Drobný! Divím se Ivaně, že už Drobnému nějak nezamezí, aby si bral jí a Gotta pro své zviditelňování v bulváru do huby!