Když on říká, že ji nesleduje, znamená to , že nečte články o ní a že je mu lhostejná, jak žije , co je zač!
Pouze se tedy podíval na věc, která ho zajímá a to je tanec a tato soutěž. Viděl, jak si tam vede a soudí, že to není žádná sláva.
-------
Lucinka si od mala věří, že je hérečka, že je zpěvačka a že je tanečnice.
Dááávno jsem tady říkala, že při svých písních nepředvádí nic co nezvládneme my z fitka a že ve všem je taková nevýrazná, nemastná neslaná.
Výrazná byla pouze tehdy, když držela při rozvodu Plekace pod krkem, ždímala prachy, kydala na něk hnůj a chtěla mu sebrat děti a být s nimi v Kanadě.
---
Fanky Lucinky by si měly přiznat, že je Lucinka nic moc a měly by přestat ječet ! Jejich favoritka nesnese kritiku , na ni reaguje divně.
Když jí bylo vytknuto, že tancuje s pokrčenýma nohama (první za to vás nafackují v tanečních ) a ona odpoví, že se "zasnila ", její výmluvy jsou trané.
Při soutěži závodníci ,( což jsou i oni ) vybudí tolik adrenalinu, aby předvedli vrcholový výkon a byli ve střehu, opakuji ve střehu ! , že její kec o tom, že u toho chrněla je obraz její inteligence!
Kritiku odmítá a zahaluje svůj nedostatek do oparu snového nadpozemského zážitku z tance a nádherného onoho okamžiku v sále , že zapomněla že má držet posto ( a proč tam vůbec je ).
Nevím, jestli mi fanky porozumí, ale chytřejší část zde diskutujících jistě ví co tím chci říct.
Lucinka je v tanci průměr na to jakou reklamu ohledně svého umění před sebou tlačí už min. 30 let
Není nutné p. Jana O. chytat za slovíčka.. Podle mě svúj komentář myslel tak, že Lucii nesleduje soustavně na netu, v seriálu Ulice, nečte asi všechny články o ní v bulváru. Ale její taneční vystoupení zřejmě viděl. Myslím, že bys nedovolil komentovat taneční projev někoho, kdyby ho vůbec neviděl. On není laik, je taneční profesionál. Řekl svůj názor. Nemohou se všichni soutěžící líbit všem divákům stejně, to nejde.. Osobně jsem já překvapená, co tam ještě dělá ten Patrik H.. Připadá mi jako komická figurka, vytesaná ze dřeva, která se velmi snaží hýbat. A ty jeho výrazy.. LV - u ní alespoň vidět smysl pro pohyb a rytmus. No on ! Bere to velmi vážně, zdá se mi..
Ale jinak – opakuji, všechny bych nechala v soutěži až do konce. Protože mám z nich dojem, že všichni se snažili a snaží nejlépe, jak vědí.
No pááání to jsem se pobavila, jak si tu Lucku tady "setřela" , ty si jí teda nandala. Tak jen doufám, že sis krásně ulevila, vyplivala jedovatou síru a teď budeš mít skvělou chuť k obědu bravo!! Já jen žasnu jak jsou všichni všeznalý všech poměrú v propíraných rodinách v bulváru , lidiii nežerte ten bulvár tak, nebo vám praskne žilka a je zle!! Nikdo se nikdy doopravdy nedoví co se kde u známých lidí děje. Je k smíchu, když někdo žere ulici a pak ví o herečce úúplně všechno. Lidii je to jen vymyšlený blíbol víc a víc nastavovaný, tak si to tak neberte. Přeji všem krásný zbytek víkendu A bello jdi se po obědě projít ať načerpáš sílu se večer koukat na to jak je někdo neslanej a nemastnej, osol si a omasti oběd,dobrou chuť
alexa-lexa To od vás měla být reakce na mě ? Pokud ano, je úplně mimo, zdá se mi..
Tak za prvé, já Lucii vůbec v Ulici nesleduji, na ten seriál se nedívám. Za druhé – nic zlého jsem jí zde „nenandala“, jak píšete, proto nepřekrucujte obsah mého příspěvku a neobvińujte mě neprávem ! Napsala jsem jen, že má ona smysl pro pohyb a rytmus. Co je na tom špatné ? Myslela jsem to vážně, neboť uznávám, že je pohybově talentovaná. Za třetí – netykejte mi, osob ! Když nerozumíte obsahu mého příspěvku a vykládáte si ho jaksi divně, váš problém. Zřejmě máte dojem, že v diskusích každý má potřebu v kuse chrlit jen na LV. Ale pokud zde někdo teď vychrlil tu jedovatou slinu - tak vy na mě. A to bez důvodu. Mám vás dost !
Tak pokud jste četla moji reakci až do konce, tak tam píšu bello, takže jste mohla postřehnout, že moje reakce nepatřila na vás. Tímto prosím o prominutí nejste bella, takže nepatila moje slova Vám. Přeji krásný večer.
alexa-lexa : Jsem ráda, že jste se ještě ozvala a vysvětlila to. Dík.. Váš příspěvek byl totiž vsunut pod ten můj, ne pod bellu. I když jsem viděla, že ke konci ji vzpomínáte, myslela jsem, že příspěvek je adresován zřejmě mně a na závěr jste v něm ještě vytáhla také ji, abyste jí vzkázala své.. Vyjasnili jsme si tohle nedorozumění, tedy beru zpátky ty 3 palce dolů ode mě a to další z příspěvku také, co vám asi nebylo příjemné číst. Mějte se hezky..
Ulici neznám, nekoukám, viděla jsem s Lucinkou Babovřesky, v půlce vypnula.Děs.Troška se zbláznil a ušišlanou čtyřicítku Lucinku nemusím.
Viděla jsem i část nějakého filmu, kde jí dali roli a fakt nepamatuju co to bylo, takže asi nic moc, Lucinka tam hrála nemastně neslaně jako vždy.
Na Star Dance nekoukám, neviděla jsem jediný a nikdy díl, ale věřím porotkyni, že Lucinka je nic moc a věřím tomu, kdo řekl, že je "šedivě " nepůsobivá, protože jsem viděla pár jejích " kreací " jinde a jak říkám všechno co udělají holky z fitka, nic extra na ní nevidím.
Zbytek tvého proslovu - bez komentáře, rady od tebe nepotřebuju .
A neplýtvám čas procházkami po obědě, to přenechám důchodci lexovi, aby se mu lépe spalo!
Jak je možné, že má Lucie tak hrozné nohy? Asi to plíseň není, ale vypadá to tak. A zrovna ona, která se pořád zkrášluje, a tak ráda si hraje na princeznu. Nechápu.
No vy zastánkyně Ondera, jak si vysvětlujete jeho slova, že on Lucku nesleduje, ale její výkony vnímá jako šedivé ?? Ten váš Onder je nějaký jasnovidec ?? On někuho nijak nesleduje, ale jeho výkony jsou šedivé?? Vysvětlete mi, když ho tak bráníte, kdo on teda je?? Jako to mi hlava nějak nebere. Jak to dělá, že ji nesleduje, ale hodnotí její výkony jako šedivé?? Že by hltal bulvár co o ní píše a pak ji kritizuje ??? To je teda sakra ubohé, pokud se na někuho nedívám a nesleduju, tak ho ani nekomentuju a neurážím. Toť můj názor.
A co dělá Onder teď, co ho odkopla Hunčárová? Ona se vdala, pořádá taneční kurzy a výkony účastníků StarDance nijak nekomentuje.
Jaký život má kibic Onder ?
Vy blázni! Chtěla bych vidět vás! Za pár týdnú nastudovat tolik tancú a vyskoušet tolik šatú, makeupú, účesú. Denně tři hodiny zkoušet a nezanedbat ani jiné své nasmlouvané věci - např u Lucie nahrávání televizního seriálu.
No a na prvním místě je to máma dvou klukú, kde její úlohu nemúže nikdo nahradit....
Lucko, držím palce! Jste super v tancích i v Ulici!!😃👍
A dost!!!
Necpi sem , že je to máma , dokonce o dvou dětech!
No a co jako!?????
Mám se z toho podělat?
Tahle matka roku je tak odpočatá, jak málokterá a tedy může rajtovat , jak ďábel.Za svou mateřskoua rodičovskou dobu není nijka zhuntovaná, měla chůvy a hospodyně a zcela jistě něco podobnéo má doteď.
14 dní má kluky u Plekance, který jim zajišťuje to, co jim chtěla vzít, když ječela, že zůstanou v Kanadě a on, že ať si tam za nimi pravidelně lítá.
.
Slabomyslné kecy o tom, že matka a přednost mají děti užívá část ženských jako obranu vlastní nredostatečnosti a neschopnosti znát své limity!
Lucinka mohla dřepět doma na zadku a věnovat se klukům, nikam se nemusela cpát, aby " dokázala "
Tečka!
P.S. A Vondráčková je " šedivá i jako héérečka a všude hraje stejně ( a šišlá diblík, to má ttak nacvičený, že by jí toho měli režiséři zbavit . Troška je trapák , že ji obsadil v svých filmech!!!
Na to, jak od dětství paní Lucie ve všem, oproti svým vrstevníkům, vynikala, samozřejmě i díky podpoře a známostem rodiny ve světě showbyznysu, bych od ní očekávala téměř bezchybné výkony. Se slovem p. Ondera „šedivý“ souhlasím. Ona by měla být zařazena mezi profesionály oproti jiným kolegům amatérům. Dost mě její výkony zklamaly. Zatím.