StarDance se otřásá v základech: Kostková a Eben v ohrožení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 5. prosince 2024

Svátek slaví Jitka, zítra Mikuláš

StarDance se otřásá v základech: Kostková a Eben v ohrožení

Dlouho očekávaný další ročník StarDance sotva začal a už se potýká s ostrou kritikou z řad nespokojených diváků. Ti nejenže postrádají v porotě Zdeňka Chlopčíka, shodují se ale i na klesajícím výkonu moderátorů Terezy Kostkové (48) a Marka Ebena (66).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

ELLA Průšová
18. 10. 2024 19:12

Remcáte stále dokola a "Možné je všechno", uvádí P. Zedníček, to je hrůza a to vám nevadí? Taková slátanina, kde se herci baví, pro svoje potěšení , šišlají, oblékají se do nějakých pytlů a to má lidi pobavit nebo zaujmout? A oni to vysílají pro diváky, tak to je síla! Proti tomu byl Damián nádhera!

reagovat nahlásit
Peťa Holly
17. 10. 2024 12:25

Pro mě to na panu Chlopcikovi nestoji. Ale chápu, že každý to má jinak. S moderátory jsem spokojena, vždy se na ně těším, vzajemne se oba dobře doplňují a mají k sobě respekt. Co se porotců týče, mi stačí, že jsou odborníci a dobře se vyrovnavam se zmenami v obsazení poroty. Hlavní se zápal a motivace tanecniku profesionálů i vybraných celebrit. Takovy Mazuch by mi třeba trochu chybel, je skvělý trenér... a odvážná Hrstkova by mi také chyběla... a ostatní jsou samozřejmě také skveli

reagovat nahlásit
Jarmila Podzemska
17. 10. 2024 08:48

Umí se v dnešní době člověk jen pobavit. Užít si krásné šaty, hudbu, výkony... Nebo umí jen vše kritizovat? Pan Tomanek už v porotě býval a nikomu nevadil, ano asi nám pan Chlopcik chybí, ale někdo si naivně myslí že ho po kritice vrátí do rozjeteho vlaku? Nebo že teď vymění moderátory? To asi mají dost naivní představu . Buďte pozitivní a rádi, že jsme na Stardance nečekali 2 roky.

reagovat nahlásit
Ivana Sukenikova
16. 10. 2024 17:05

Podle mého názoru všeho moc škodí!
Když už je taková kritika od lidí!
Tak je rozumné to skončit!

reagovat nahlásit
Jana Nováková
15. 10. 2024 20:20

Vrátit Chlopčíka
Vyměnit moderátory
V porotě je málo členů
Určit věkový limit
Nemít v týmu hendikepovaný
Nedávat veřejně osobní
názory a tím škodit
účinkujícím.
Nazvat soutěž jinak - o tanci
to není
Všem ženskejm stejný ohoz
Pokud má být soutěž v příštím roce stejná,tak bych ji zrušila.Zbytečně rozděluje národ.

reagovat nahlásit
ELLA Průšová
15. 10. 2024 22:26

Nováková, Nováková, vy máte dost, vy už to nepíte, ani ředěný!

reagovat nahlásit

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.