Ze středečního soudního líčení, které trvalo bezmála pět hodin, odcházel Ondřej Brzobohatý (41) plný smutku. V síni totiž zazněla podrobná telefonní komunikace mezi jeho bývalou ženou Taťánou Kuchařovou (36) a jedním z novinářů, který jí měl napomoci manžela a jeho tehdy ještě partnerku Danielu Písařovicovou (44) pošpinit. V konverzaci padla nejen závažná obvinění a i ty nejnechutnější urážky, které maximálně útočí na bolavá místa účastníků - a to nejen samotného Ondřeje a jeho současné ženy Daniely, ale i zbytku rodiny Brzobohatých. Sám muzikant jen těžko hledal slova...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Když se Brzobohatý nechce zaobírat svou bývalou manželkou a soudy, neměl jí žalovat. Je jasné, že soudy netrvají měsíc. A že se při nich budou probírat intimní záležitosti.
Kdyby to nechal být a pouze poskytl rozhovor (což udělal), stačilo by to. Ale ne. On se chtěl Taťáně pomstít.
Tak ať se zabývá soudy, když si toto řešení zvolil.
Pomstít? Dva roky se mstila pouze ona. A pokoj by nedala. Nikdy neměla dost, protože její plán se nezdařil. Ten nátlak na všechny strany byl děsivý. On jí jenom ukázal, že dál už ne. A je úplně jedno, jak nakonec bude znít rozsudek. Podstatné je, že se ví, co je ona zač. Zákeřná, prohnilá lhářka.
A jaký rozhovor že měl Ondřejovi stačit? On to věděl, že tu špínu podstrčila bulváru ona. Ale některým lidem chybí rozum a schopnost rozlišování, a stále se točí na nějakém převlékání, přitom o to tady vůbec nejde. Teorie, jak ta devětadvacetiletá, nevinná dívka, snad i panna, nic zlého netušíc, spadla do spárů úchyla a zlotřilce, je obzvlášť výživná.
Takže je úplně v pořádku, že co dělala a osnovala, zaznělo nahlas i s důkazy.
A co se vám nelíbí na jeho vyjádření?
Vždyť JE to nepříjemné a únavné, ale potřeba to bylo.
Pouhá fakta. Že nemáte buď informace, soudnost, rozum nebo logiku, není můj problém.
A vaše hysterické výkřiky mě vlastně ani nezajímají. Ani to, že kdekomu nevychovaně tykáte.
fany22; Tak milostivá, já s tím tykáním rozhodně nezačala, nemám to ani ráda, ono se sice lépe řekne, ty vole, než vy vole ! Aniž by se mně někdo zeptal nebo řekl mi, začal tady tykat, tak jsem se jen přizpůsobila!
„Každý má právě tolik ješitnosti, kolik mu chybí rozumu.“
Friedrich Nietzsche
Kuchařová chtěla být vítězem, ač v sobě nedokázala porážet svůj hněv a zlobu. Její prezentace krásné tváři a čisté duši je zlo, přetvářka a lež. Duševní dno, velice špatný vzor pro její příznivce a ten nejnižší lever na stupínku morálky.
Nemusím souhlasit a vůbec se mi nemusí líbit, jak kdo žije, v čem spatřuje své uspokojení... ale pokud se sama účastním a podporuji řadu let jakékoliv orgie a plním choutky partnera, ani ta největší životní rána slušnému člověku nedovolí ho z čiré odplaty se chovat jako lidský odpad.
„Skutečným vítězem je ten, kdo dokáže porážet svůj hněv a zlobu.“ — Dalajláma
Další, co to vůbec nepochopil. Jaká pravda? Jsou už dva roky rozvedení. Pokud by se Kuchařové na tom soužití cokoliv nelíbilo, mohla odejít. Měla na to 8 let. Neudělala to. A tohle všechno, ty dva roky trvající intriky, jsou jen součástí promyšleného plánu, jak se mu pomstít za to, že s ní už nechtěl žít. Čím dál ho víc chápu.