Rána pro Brzobohaté: Odhalený intimní verdikt | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 25. května 2025

Svátek slaví Viola, zítra Filip

Rána pro Brzobohaté: Odhalený intimní verdikt

Ze středečního soudního líčení, které trvalo bezmála pět hodin, odcházel Ondřej Brzobohatý (41) plný smutku. V síni totiž zazněla podrobná telefonní komunikace mezi jeho bývalou ženou Taťánou Kuchařovou (36) a jedním z novinářů, který jí měl napomoci manžela a jeho tehdy ještě partnerku Danielu Písařovicovou (44) pošpinit. V konverzaci padla nejen závažná obvinění a i ty nejnechutnější urážky, které maximálně útočí na bolavá místa účastníků - a to nejen samotného Ondřeje a jeho současné ženy Daniely, ale i zbytku rodiny Brzobohatých. Sám muzikant jen těžko hledal slova...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Dianthos
09. 08. 2024 10:48

Když se Brzobohatý nechce zaobírat svou bývalou manželkou a soudy, neměl jí žalovat. Je jasné, že soudy netrvají měsíc. A že se při nich budou probírat intimní záležitosti.
Kdyby to nechal být a pouze poskytl rozhovor (což udělal), stačilo by to. Ale ne. On se chtěl Taťáně pomstít.
Tak ať se zabývá soudy, když si toto řešení zvolil.

fany22
09. 08. 2024 12:08

Pomstít? Dva roky se mstila pouze ona. A pokoj by nedala. Nikdy neměla dost, protože její plán se nezdařil. Ten nátlak na všechny strany byl děsivý. On jí jenom ukázal, že dál už ne. A je úplně jedno, jak nakonec bude znít rozsudek. Podstatné je, že se ví, co je ona zač. Zákeřná, prohnilá lhářka.
A jaký rozhovor že měl Ondřejovi stačit? On to věděl, že tu špínu podstrčila bulváru ona. Ale některým lidem chybí rozum a schopnost rozlišování, a stále se točí na nějakém převlékání, přitom o to tady vůbec nejde. Teorie, jak ta devětadvacetiletá, nevinná dívka, snad i panna, nic zlého netušíc, spadla do spárů úchyla a zlotřilce, je obzvlášť výživná.
Takže je úplně v pořádku, že co dělala a osnovala, zaznělo nahlas i s důkazy.
A co se vám nelíbí na jeho vyjádření?
Vždyť JE to nepříjemné a únavné, ale potřeba to bylo.

ELLA Průšová
09. 08. 2024 22:49

fany22; Tobě muselo hrozně hrábnout, nevěřím vlastním očím, co dokážeš psát za nesmysly!

fany22
09. 08. 2024 23:05

Pouhá fakta. Že nemáte buď informace, soudnost, rozum nebo logiku, není můj problém.
A vaše hysterické výkřiky mě vlastně ani nezajímají. Ani to, že kdekomu nevychovaně tykáte.

ELLA Průšová
11. 08. 2024 22:52

fany22; Tak milostivá, já s tím tykáním rozhodně nezačala, nemám to ani ráda, ono se sice lépe řekne, ty vole, než vy vole ! Aniž by se mně někdo zeptal nebo řekl mi, začal tady tykat, tak jsem se jen přizpůsobila!

nika70
09. 08. 2024 17:29

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

safinka59
09. 08. 2024 05:13

„Každý má právě tolik ješitnosti, kolik mu chybí rozumu.“

Friedrich Nietzsche

Kuchařová chtěla být vítězem, ač v sobě nedokázala porážet svůj hněv a zlobu. Její prezentace krásné tváři a čisté duši je zlo, přetvářka a lež. Duševní dno, velice špatný vzor pro její příznivce a ten nejnižší lever na stupínku morálky.
Nemusím souhlasit a vůbec se mi nemusí líbit, jak kdo žije, v čem spatřuje své uspokojení... ale pokud se sama účastním a podporuji řadu let jakékoliv orgie a plním choutky partnera, ani ta největší životní rána slušnému člověku nedovolí ho z čiré odplaty se chovat jako lidský odpad.

„Skutečným vítězem je ten, kdo dokáže porážet svůj hněv a zlobu.“ — Dalajláma

ELLA Průšová
09. 08. 2024 22:53

safinka59; vy jste svůj hněv ani zlobu neporazila! -- Průšová

fany22
09. 08. 2024 23:50

safinka - perfektně vybrané citáty. I skvělý komentář. Jen snad s výhradou výrazu orgie. I tak .

jan kaspar
08. 08. 2024 16:37

fany22
08. 08. 2024 17:08

Další, co to vůbec nepochopil. Jaká pravda? Jsou už dva roky rozvedení. Pokud by se Kuchařové na tom soužití cokoliv nelíbilo, mohla odejít. Měla na to 8 let. Neudělala to. A tohle všechno, ty dva roky trvající intriky, jsou jen součástí promyšleného plánu, jak se mu pomstít za to, že s ní už nechtěl žít. Čím dál ho víc chápu.

Janka Murka
09. 08. 2024 22:36

ale pravda to moze byt

fany22
09. 08. 2024 23:52

Znáte to o tom hráchu, házeném na zeď?

nika70
09. 08. 2024 17:30

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.