Středomořská kuchyně snižuje cholesterol i riziko některých nemocí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 14. září 2024

Svátek slaví Radka, zítra Jolana

Středomořská kuchyně snižuje cholesterol i riziko některých nemocí!

Letní měsíce máme hodně spojené s cestováním, přičemž nejčastěji vyrážíme na jih za sluncem a mořem. Středomořské státy, jako jsou Chorvatsko, Řecko, Itálie či Španělsko, patří k nejoblíbenějším destinacím, a to nejen kvůli přírodě a historii, ale také díky své kuchyni. Středomořská jídla jsou lehká, osvěžující, chutná a hlavně jsou zdraví prospěšná. Zařadit je do jídelníčku se vyplatí nejen na dovolené u moře, ale také doma. Většinu potřebných surovin, jako kvalitní olivový olej, zeleninu, ovoce, luštěniny či kvalitní maso a ryby, už koupíme i u nás, takže nám nebrání je vyzkoušet.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.