Danielo, co ty na to? Neomluvitelný přešlap Brzobohatého | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 20. ledna 2025

Svátek slaví Ilona, zítra Běla

Danielo, co ty na to? Neomluvitelný přešlap Brzobohatého

Hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý (41) se nyní zmůže jen na kroucení hlavou. Pracovní vztah mezi ním a režisérem Jiřím Strachem (50) zřejmě vzal za své. Předmětem jejich sporu je Anděl Páně. K filmovému pokračování přitom Ondřej složil hudbu a před Vánoci minulého roku představil muzikálovou adaptaci této pohádky. A právě kvůli ní se nyní vede soudní spor.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

nnnnnnnnnnnnnnnnnn
15. 06. 2024 21:45

Co to ten kašpar nosí furt za brejle, po babičce?

Miloslav Hertl
15. 06. 2024 08:01

Poslední období p. Stracha mi trochu kalí obrázek, který o něm mám - poté, co postavil film Svatá (dobrý a Bohdalová skvělá) na "úředně uznané" podvodnici a bylo mu to vytknuto, jakoby kopal kolem sebe. Směšné pirátské nebe vlastně "vzal za své", u muzikálu si zase po 55 reprízách "vzpomněl", že mu byl oukraden scénář...
V druhém případě se dokonce uchyluje ke lži, když popírá své vlastní výroky...
Trochu pokory by neškodilo - slušela mu!

Dianthos
21. 06. 2024 23:38

Směšné "pirátské nebe" není směšné. Jiří Strach není příznivcem politické strany, která mu ukradla scénář z oblíbené pohádky, k reklamním účelům. Mně ještě přijde požadovaných 150 tisíc Kč málo.
Ohledně muzikálu - tam se ozýval hned zpočátku, že mu nepřišlo v pořádku, když se ho nikdo nezeptal na souhlas s použitím jeho díla. A říkal, že stále věří, že se tak stalo opomenutím. Pokud se nikdo z divadla nenamáhal s ním promluvit po dobu 55 repríz, byla Strachova trpělivost obrovská, když zareagoval až nyní.

Venezia Venezia
14. 06. 2024 16:19

Co to je vedle Gregora? Nějaký ušatý chlap?

AHel
14. 06. 2024 14:05

Nějaké nedorozumění ....snad se to vysvětlí....jo prachy a zase prachy

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.