Když se moderátorka Eva Jurinová (57) rozhodovala mezi mateřství a kariérou v televizi, zvítězila nabídka Novy, v níž se stala tváří Televizních novin.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
kdy už mohla být babičkou, tak se rozhodovala mezi kariérou nebo dítětem! No plno žen má zaměstnání nebo dělá kariéru a dítě zvládnou a třeba ne jen jedno!
moc se mně pní Eva líbila, kultivovaná, příjemná, Lucka je taky výborná moderátorka, prostě jsou každá jiná, ale obě mají šmrnc. A že paní Eva neměla děti? To je přece její věc, to se nikoho netýká a nemáme právo hodnotit osobní životy.
To čo je za volovinu? Veď každý sa rozhoduje sám za seba. Ona si zvolila kariéru, bolo to jej slobodné rozhodnutie, tak aké - kvôli Nove som bezdetná?
Jurina dobre napísala. Borhyová stihla všetko. A určite nie je jediná šikovná.
Nejprve je vše svedeno na Novu, pak na osud...rozhodlo se to samo přirozenou cestou. Nakonec mi z toho vyplývá, že paní Jurinová ani mít děti nemůže (tedy umělé oplodnění nezkoušeli pravděpodobně). Tak nevím, zda kariérismus opravdu zvítězil nebo to bylo jinak.
No dnes už to těžko napraví. Také jsem se rozhodovala mezi dětmi a kariérou, ale má volba byla jasná. Mám tři nádherné syny a věřte, že ani nejvyšší post Vám jejich lásku nenahradí. Je to to nejvíce, co žena může dosáhnout, být matkou, dobrou matkou.Je to životní role, nikdy nekončící. Partner, přátelé, spolupracovníci, to vše se může měnit, ale matku máme v životě jen jednu. Pro ni jsme vždy tím dítětem, tím nejdražším, co na světě má.