»Jsem na bezpečném místě, o mém úkrytu ví jen můj osobní asistent a nikdo jiný...,« psala zpěvačka Iveta Bartošová (45) v neděli na facebook. To se ale mýlí, její skrýš mezitím vypátrali také reportéři deníku Aha! Iveta není v cizině, ani nikde v Beskydech, pod ochranná křídla a do své vily v Říčanech u Prahy ji vzal dlouholetý známý Josef Rychtář.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nejen že lituje,že si s ní něco kdy začal,ale musí se za ni i stydět ! Já se za ni fakt stydím taky,když čtu,jak je blbá a čeho všeho je schopná.To až bude ten její Talián vyprávět u nich doma při nějaké sešlosti,tak se všichni zasmějí.Ostuda pro nás je,když hodí k dobrému-že takhle blbá je naše bývalá přední zpěvačka !
starat o rodinu, v tomto horku navařit, poklidit dům, pracovat na zahradě atd., tak by jí přešly roupy a všechny její nemoci by ji opustily. Jenže takhle je pořád unavená z nicnedělání, přemýšlí o nesmrtelnosti chroustů a podle toho vypadá výsledek.
a jako pro koho vari, pere a uklizi? Ja myslela, ze je u pratel. Nebo mame zase zkreslene informace a Ivetka prijala misto hospodyne, aby si tim vydelala 39.000, ktere ji Domi odeprel?
košile než kabát,to byste měla vědět,Iveto.Vaše rodina z vás musí mít radost,zvlášť mamka.Já mít takovou dceru jako jste vy,asi bych se zbláznila.Přestaňte se schovávat,obklopovat se hochštaplery a raději se věnujte práci a synovi.Vždyť vám musí být na blití ze sebe sama.
A pokud jde o tu práci - radši někde u koštěte nebo u lopaty, zpívání ať už radši nechá, stačí, jak moc je celému národu pro srandu teď, nemusí se ztrapňovat ještě víc.
Ztrapňuje se už několik let.Víme to všichni,máme z ní srandu,jen ona nic nechápe při svém "vysokém IQ"jak tvrdí.Setkal se někdo s větším debilem ,než je Iveta? Já ne.