Domenico Martucci (35) nemá po rozchodu úplně jasno v postoji k Ivetě Bartošové (45). Zatímco jeden den sliboval, že jí stále bude pomáhat, dnes už přiznává, že mu je ukradená!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
no tak když tam dneska psal tohle:
Domenico Martucci
UZ MAM PLNI ZUBI! DNES VECER VE 20 SMER BARCELLONA A KONECNE ZACINAM ZIT!! AT IVETA SI DELA CO CHCE!!! NECHCETE PRIJET ME POZDRAVOVAT NA LETISTI PANI NOVINARI?!?
Před 10 hodinami · To se mi líbí ·
Tak asi ví, ne?
Myslím, že ten profil Marucci někomu přenechal a ten dotyčný si tam teď dělá ze všech prd*l. Stejný styl psaní u všech diskutujících, nápadně karikující jména a u všech CapsLock. Podle mě to píše všechno jeden člověk.
My ted s Ivetka pratele. Ja uz sem takovy, vsem ja ktela pomahat a nektela za to nic. Ale tetka ja nevidela na oko, tak ja letela do Barcelona, se lecit. Treba se tam stat sasrak. Nechceme paparaci.
Iveta je s hrabětem buď někde ve vzduchu, nebo spíš někde v autě na silnici do Itálie, potažmo letěj k Wolfovi do Anglie nebo jsou zašitý u někoho v bytě (třeba u Fidela), to se snad dozvíme, až zas nenápadně pošlou foto a já můžu se jít klidně už věnovat zbytku rodiny. Mějte se hezky a dobrou noc.