Domenico Martucci (35) nemá po rozchodu úplně jasno v postoji k Ivetě Bartošové (45). Zatímco jeden den sliboval, že jí stále bude pomáhat, dnes už přiznává, že mu je ukradená!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Zdravím milovaný Jumpa klub! Dopéérdele takové zvraty, co se kolem vysloužilého netopýra vyluzujícího prapodivné zvuky (to je copyright z Plesku: hodnocení Františky+vyjádření chůvy)dějí a já mám tak málo času! Ale poctivě čtu (po nocích) a skvěle se bavím. Neustávejte v aktivitách, jste mým světýlkem v šedi života
to už řešila z italie, jinak by neměla účet za 20.000 za telefon. takže teďka je "neznámo" kde, a chystá se na další slavný návrat, pod taktovkou felixe....
Myslíš, že připravuje další slavný comeback? Ten hrábě se mi nějak zprotivil, nelze mu věřit už ani slovo.Od té doby, co má slepou skvrnu uprostřed oka, jen lže.
Mohla by zpívat ve Francii. Tam žádného normálního zpěváka nemají. Tam jsou jen recitátoři, co ševelí do monotónního zvuku harmoniky nebo kytary. Tam by se chytla, teda možná ...
Ale zase Francouzky a ten jejich sarm... jestli by jim vymodena Ivet s "drahyma" botama a holou ***kou neprivodila kulturni sok spis. I kdyz ona kdyz je zrovna splaskla a nekdo ji dobre oblikne, tak pekna je porad.