Domenico Martucci (35) nemá po rozchodu úplně jasno v postoji k Ivetě Bartošové (45). Zatímco jeden den sliboval, že jí stále bude pomáhat, dnes už přiznává, že mu je ukradená!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
To asi ne Ale tak kazdy decko, kdyz se mu da volna ruka, si na tyhle fastfoody a energeticky bomby ochotne a rychle navykne. A ten Artur byl buclik odmalinka, to by bylo vyzadovalo urcity nasazeni a snahu pani matinky, aby takhle nedopadl.
On je Jirka taková něžná empatická duše a jistě si v té chvili představil, čím by Ivetce udělal největší radost, jen v té chvíli zřejmě nedomyslel následků. Ale úmysl byl jistě ten nejčistší
Já hlava děravá, na to nejtypičtější pro Jiříka jsem zapomněla! Pravda, není sice tak nekonečně nezištný jako Domča se svými platbami za telefon a seriózní nabídkou doživotní posluhy, ale pravda je, že cokoli pro hraběnku činil, činil jen z čisté lásky nehynoucí . Proč by jinak zval ausgerechtet Arťu na to pivko,že?
Která plačka tímhle tapetovala tady nebo na Plesku? Když si vzpomeneme, máme odkrytou další identitu.
Citace z FB Martucciho:
Andrea Veselá
Právo soudit
Dřív, než mě budeš pomlouvat a soudit můj život: Obuj si moje boty a projdi moji cestu, projdi moji minulost, pociť moje slzy, zažij moji bolest, projdi roky, které jsem prošla já, zakopni na každém kameni, na kterém jsem zakopla já! Za každým vstaň a jdi dál, tak jako já! A až…potom…můžeš soudit moje chování a tvrdit, že mě znáš…
Martucci někde na FB napsal omluvu pro novináře, že je napálil (hahaha) a psal, že ujížděli po dálnici. Taky je možný, že jsou u nás v HK - sem taky vede dálnice z Prahy. Jedu na to cvičení, tak budu pozorně koukat kolem sebe.