Domenico Martucci (35) nemá po rozchodu úplně jasno v postoji k Ivetě Bartošové (45). Zatímco jeden den sliboval, že jí stále bude pomáhat, dnes už přiznává, že mu je ukradená!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ale ona ani na ohlášené návštěvy nereagovala a prý spolu jen chodily na "kafe" a Ivet jí dávala nějaké lístky na koncerty nebo co a stěžovala si jako obvykle na Štaidla. A všechno prošlo. Kdyby to byl kdokoli jiný, kluka by mu vzali dávno.
Kdo ví na čí. Třeba na nějaké, co dostala od kolegů na muzikály. Ale možná i na svoje. Knížka Goldy vyšla už dřív, to možná ještě nějaký ten koncert i odzpívala. Pro někoho by takové lístky byly za trest, ale mgr. Žaludová možná takovou hudbu poslouchá.
I to je možné. Ale je vidět, že aspoň Štaidl má kluka rád. Kdyby byla ta troska co k čemu, nechá kluka u táty, ať má klid. Nevím, proč je tak sobecká, že ho musí pořád ničit. Holt na výchovu nemá, to se může stát, ale proč nechce za žádnou cenu, aby kluk vyrůstal v pohodě.
Protože by si musela přiznat, že je s ní něco v nepořádku. Přece neřekne, že jako matka stojí za h*vno a ať si kluka vezme do výchovy táta. To by se neshodovalo s jejím image vzorné a milující matinky. Ona Artura využívá ke zlepšení svého mediálního obrazu.
Ivet Bartoš
DOMENICO - VYJDĚTE Z ÚKRYTU, SMYČKA SE UTAHUJE - FALANGA VÁS OBKLÍČILA, NA MÍSTO VAŠEHO POBYTU PŘIJÍŽDÍ I NEJVĚTŠÍ KAMARÁD NAŠEHO PREZIDENTA - GEROJ PUTIN! JE MARNÉ KLÁST ODPOR. RUCE NAD HLAVU A POMALU K DODÁVCE S MEGAFONEM! DOMENICO, KAPIŠTO????
Před 9 minutami · To se mi líbí ·
Toto se líbí uživateli Jana Pinklova.
Jirka Kl Jiřiňák Klaba Je v lese, nemůže vyndavá si klíště.
Před 5 minutami · To se mi líbí · 1 osoba
Jana Pinklova pro nebo proti smeru hodinovych rucicek?
Před 4 minutami · To se mi líbí
Iva Průšová at mu to Iveta poleje vodkou kvůli borelioze