Nejvíce událostmi okolo Ivety Bartošové trpí její syn Artur (15). Ten byl v době tragédie na hudebním táboře, ale ihned po incidentu byl odvezen ke svému otci Ladislavu Štaidlovi (66).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Mám návrh pro Jumpa klub, kterého jsem tichou obdivovatelkou: nemůže z téhle story někdo, prosím, udělat operu? Já jsem dnes zrána měla takové básnické střevo (bohužel, pouze hrubé-musí to někdo líp rozpracovat) a vizi monumentální scény:
Sááámek, ponurá komnata v ní paní hraběnka Máti zhroucená na kolenou, Martucci kolem ní skotačí a ta jeho růžová šála za ním vlaje….
Máti-osudově (mezzosoprán): „Dóóómééééénicóó!!!!“
Hrabě-zádumčivě (tenor): „Nejsem první della Torre, jenž má choutky zcela choré…“
Máti-leze k němu po kolenou: „Já čekala novou Toscu, tys mi přived domů trosku!!!
Vtančí Ivet, kulhá, páč má jen jednu vysokou botu (chraplák): „Viva Italia, tady to žije! Prosím, kde se tady blije?“
Sbor (ponuře): „Hrabě Martucci, Martucci, Ivet tě naučí, naučí, co je to žít s pučí, žít s pučí, famílie ta čučí, ta čučí….“
Hrabě (dojatě):“Mojelasko ty jseš IN! Zařadím tě neprodleně, do své sbírky zřícenin!“