Nejvíce událostmi okolo Ivety Bartošové trpí její syn Artur (15). Ten byl v době tragédie na hudebním táboře, ale ihned po incidentu byl odvezen ke svému otci Ladislavu Štaidlovi (66).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Já tu logiku taky naprosto nechápu. Každej rozvedenej chlap by se asi měl dosmrti starat o svou bývalou manželku. I když...špatnej nápad to není zkrat. Člověk nikdy neví, že jo?
fiha to na to trojmesacne vyrocie asi dostal od Ivety kluce od domu .. ved na ine nema.. to aj v tyh grisvoldovcoch .. ich chudobna rodina co byvalav karavane dala uz treti krat synovi na vianoce macku zabalenu v krabici
Tak chůva na Plesku vypráví dojemný příběh, jak jí Ivet volala ze špitálu a vyčetla jí, tu záchranu a hrabě zas tvrdí že "tooo nebila na sebefražda". Teď si v tom vyber. Asi někdo Ivetu upozornil, že může přijít o kluka.
On se hlavně zapletl do svých vlastních lží. Viz. to, jak s Ivetou plánují miminko a teď zase chce zakládat rodinu jinde. A předtím Iveta v Itálii nepila ani náhodou a teď tvrdí, že chlastala jak duha. A další a další.
jita já jsem také tvrdila, že Iveta ji fixovaná na svého syna. Její bývalý soused mi to pěkně vytmavil, jak se chovala, a že ji viděl pokálenou opilou a syn plakal a ji bylo jedno co se s ním děje. Proto již několikrást zasáhla sociálka. Musela se tenkrát jít léčit a chtěli ji ho vzít a dát Štajdlovi. Jinak souhlasím, že s médii to lehké nemá. Určitě to zdravotnímu stavu nepřidá. Dnes už je to nemocný člověk.