Nejvíce událostmi okolo Ivety Bartošové trpí její syn Artur (15). Ten byl v době tragédie na hudebním táboře, ale ihned po incidentu byl odvezen ke svému otci Ladislavu Štaidlovi (66).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Vím, že máš jiné povinnosti a mnoho starostí s googlem, ale mohu-li tě požádat s pozice nástěnkáře, jako kamarád a spolučlen Jumpy, nemohl bys postupně z jednotlivých lidí vytáhnout jejich funkce, zapsat do textového souboru a uložit na svou pracovní plochu mezi ten ostatní archivní bordel? Moc by to Jumpě pomohlo. Děkuji předem.
Kdo si nebude pamatovat, bude mu přidělena náhradní funkce a to třeba taková, která se mu nebude líbit. Prostě to, co bude volný. Pokud měl dotyčný dříve lepší funkci, má smůlu, měl si jí vážit a pamatovat si ji. Zbytky budou přerozděleny systémem "kdo dřív přijde, ten dřív mele". Hlavně to musí být zapsáno, aby nedocházelo k dvojitým funkcím.
Tak já se zase sesadím na nějaké méně významné místo,ale pláči u toho!Už jsem to jednou navrhla-externí donašeč-není-li tato funkce ještě obsazena...jsem ochotna nabídnout i úplatek
to sice nie .. varenie si zoberiem na starosti aj ja . to nei je problem .. ale horsie to bude ked nas domenico a iveta spatna z prasku a nastvana pozenou k soudu