Tučňáci jsou zvyklí žít v početných komunitách, a tak není divu, že těch několik málo jedinců v mořském parku v britském Weymouthu se bez svých kamarádů cítilo opuštěně.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ty jsi se vždycky držela spíš stranou. Ani žádné rasistické poznámky na zlatka si nevybavuju. Buď v klidu. Kdyby chtěla něco podniknout, tak by nepsala takové blbosti a podnikla by to. To by ale musela mít nějaký důvod a nějaké argumenty a důkazy v ruce.
Přesně tak to je. Ví, že jsi hodně citlivá, tak po tobě jde. Určitě doufá, že tě bouře propleskne - viz "Neviem ake pomery vo vasej rodine vladnu, kedze ju
udajne tyrate, mna to ani nezaujima ..." Je to zlá potvora.
Než jsem sesmolila svůj komentář k tomuto (jednou jsem to i smázla, protože jsem si nebyla jistá, jestli to můžu napsat sem), tak jste to, velmi přesně, vyhodnotili. "Prezidium policajneho zboru CR" ani "dennik ahaonline" nějaké frustrace mimozemšťana z planety Nibiru vůbec nebude zajímat. Vypadá to, že tou žalobou má na mysli žalobu na ochranu osobnosti (pokud vůbec ví, co má na mysli), to bych ji ovšem chtěla vidět .