AKTUALIZOVÁNO K domu zpěvačky Ivety Bartošové (45) v Uhřínevsi dorazilo několik vozů záchranné služby a policie. Pokusila se snad opět o sebevraždu?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Bulvár dosáhl svého, zajistil si prodejnost svých novin na pár dní.Jen ty zaručené informace se nějak rozcházejí. A co takhle výtěžek z prodeje přenechat Ivetě když zvýšila prodejnost bulváru.Hodný bulvár to jistě má v úmyslu Ivetě pomoci jak jinak si vysvětlit to že tak často a rád o Ivetě píše. Díky bulváru za pomoc Ivetě.
Re:joudajoudovy
Vaše jméno Vás plně vystihuje, stejně jako Vaše IQ. Člověk Vašeho ražení mě nemůže urazit.Vaše problémy jsou viditelné.
Ráda Vám jako vystudovaný odborník pomohu. Takové zmanipulovatelné lidi jako jste Vy, bulvár potřebuje. Děkuji Vám, že existujete bez Vás by se lidi nezasmáli a nepobavili nad tím jak lidská neboli spíše Vaše hloupost nezná hranic. Díky že existujete. Psát zpět mi nemusíte neb hloupými lidmi, kteří se zmohou na vulgarity se nezabývám-je to pro mě ztráta času. Jistě ani nemáte pojem co znamená slovo diskuze neb do ní vulgarita nepatří.
Re: joudajoudový
Jako psycholog Tě musím opravit- píše se Psychologie
Typologií v psychologii máme hned několik, máš na mysli Eysenckovu nebo Pavlovovu???
sorry, jsi pipina pipkovita, neznam vysi tveho IQ, ale tve nazory jsou jako z Marzu. Staci, kdyz si poctes v uvodu psycholodie, a to typologie osob. Tva chranenka IB prave na bulvaru vydelala a v dnesni dobe se nezmuze na nic jineho, nez media zasirat kravovinami. co by holka delala, kdyby prodelalava lecbu rakoviny jako Anicka K !!! Z toho by se stalo globalni oteplovani a kurz eura by se zvysil 2x. S italikem se jednalo o job, meli 3mesicní smlouvu, scenar : laska - rozchod- sebevrazda. I havarie je podivna, nikdo z cestujicich ve vozidle nemel problemy z krcni pateri, ktera pri narazu veme za sve, ci znamky riznuti od ulomku skla z predniho skla.
haha velke divadlo, spise se muzeme zeptat, jaky prijem za rok 2011 bude IB priznavat financnimu uradu ? mozna ji oddluzi barak. skoda slov a pismen...