Italský hřebec Domenico Martucci (35) chce svou lásku Ivetu Bartošovou (45) odvézt pryč z České republiky. Zpěvačka trpí stále depresemi a má psychické potíže.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
P. S. – Pokud by měl někdo zájem vyfotit nahé nás, aniž bychom za to nemuseli platit my a ty peníze pak nepůjdou do dětského domovu, ale budeme si je moct nechat na koupi kokainu, rádi se podvolíme. Jsme féroví.
hOLT TO BYL SLUŠNÝ ČLOVĚK , TAKŽE NEMOHL VYDRŽET ALKOHOLOVÉ EXESY BARTŠKY, NEUSTÁLÉ LHANÍ, CHLASTY,.NEVYDRŽEL BY TO NIKDO. JEN JEŠTĚ HRSTKA NĚJAKÝCH TROU-BŮ SE MŮŽE DOMNÍVAST, ŽE SVĚT A BULVÁR BARTOŠCE KŘIVDÍ,-ona citlivá,ona chudina. LHÁŘKA JE TO, NEZODPOVĚDNÉ A LENOŠNÁ K TOMU !
Iveta Bartošová Adam, Ilonka: Jak jsem napsal pod statusem dole. Ona ty novináře nezvala, nevolala atd. to někdo jinej....dál to komentovat nebudu. Nenáleží mi to. Tohle je můj názor. Váš vám neberu. Jen by bylo fajn aby to její pronásledování mělo nějaké hranice...protože tohle je už hon.
Iveta Bartošová
VŠICHNI VÍME JAKÉ MÁ IVETA PROBLÉMY!I KDYŽ ŘÍKÁ OPAK!JÁ S NÍ DĚLÁM POSLEDNÍ PŮL ROK.MOJE JMÉNO V SOUVISLOSTI S NÍ BYLO NĚKOLIKRÁT HNUSNĚ PROPRÁNO,TAK JSEM RÁD, ŽE MĚ NEODKOPLA.VÍM, ŽE SI ZA VĚTŠINU VĚCÍ MŮŽE SAMA.ALE MYSLÍM, ŽE BY TO ŠÍLENSTVÍ,TLAK MĚL TROŠKU POLEVIT.PROTOŽE TOHLE JINAK DOPADNE VELICE ŠPATNĚ!VÍM O ČEM Z VLASTNÍ ZKUŠENOSTI S NÍ MLUVÍM. JE TO CITLIVÁ ŽENSKÁ,KTERÁ TENHLE TLAK NEDÁVÁ A NEUMÍ POPROSIT O POMOC.PROTO PROSÍM TOUHLE CESTOU NOVINÁŘE BY JÍ DALI POKOJ NA MĚSÍC. Lukáš Rejmon Aspoň je teď jasný, kdo stojí za jejíma stránkama