I když vyslovený zákaz Václav Neckář (79) nedostal, tlak, který na něj vyvinuli 70. a 80. letech mu způsobil řadu problémů. Režim ho dusil, jak mohl, film Skřivánci na niti skončil v trezoru a utnul mu hereckou kariéru, trio Golden Kids skončilo po patnácti měsících. K tomu všemu prodělal mrtvici a vypadalo to, že se už nevrátí. Přesto znovu stojí na pódiích a zítra oslaví osmdesátku.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
5212124; Tak já se na stará kolena dozvídám, jak V: Neckář trpěl, jak nesměl zpívat, co ještě všechno nesměl? On byl taky dost namyšlenej.
Dneska měl v TV nějaký medailonek k 80 tým narozeninám, jak ho může ten brácha stále někde tahat, sotva mluví, sotva chápe, kdyby chápal, tak nakope bráchu do zadku a bude rád, že má klid! Nějaké řeči, že ho to drží při životě, možná bráchu, pro toho je to vejvar, brácho, dokud dejcháš, zpívej!
5212.... , Co já pamatuji, Neckář zpíval pořád, desky nahrával, prodávaly se...., nechápu, že všichni tihle individua říkají, že nic nesměli, všechno měli zakázaný a živořili, proč lžou!
Pana Neckáře si vážím a jeho písničky mám rada,přeji mu pevné zdraví a nenechte se rozhodit některými lidmi,buďte stále takový jaký jste.Vaše písničky stále ráda poslouchám.
Pan Václav by už neměl vystupovat,v nenávratnu je vzhled i hlas.Sám k sobě by měl být soudný a měl odejít včas a se slávou.Od teď se na něj bude vzpomínat jen jako na nemocnýho starce kterýmu to už nezpívalo a i vzhled se změnil.
Umělci potřebují své publikum. Tím spíše, když jsou staří. Připadají si nepotřební, nemilovaní. Na jejich koncerty přece chodí jenom ti, kdo je mají rádi a přijímají je i s jejich věkem. A těm ostatním tím přece nijak neškodí.
Jestli lpějí na tom, aby si je svět pamatoval mladé a plné sil a tak se raději budou schovávat před světem, to asi ne. Jejich život je teď. A také vědí, že pro další generaci už zajímaví nebudou ať tak či tak.
Souhlasím s vámi a nejvíc mi vadí,že pokaždé ještě do toho vkládají co a jak dělali před těmi 50lety.To už vypadá na podobné akce jako dělala Stb.No když to takhle může napsat bulvár,tak proč ne i já.