Sedmatřicetiletý Tomáš Klus přichází s rozhodnutím přestat jíst maso! Důvodem je zapáchající životní prostředí. „Buďto si můžem život ztěžovat tím, že si budeme furt stěžovat, nebo zkusíme změnu než někoho do nějaké tlačit,“ bije na poplach zpěvák.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Pan Klus by byl bez pořadu Superstar úplná nula. Nikdo by o něm nic nevěděl. Ale jsem rád, že ze sebe udělal veřejně hlupáka. Sice nevím přesný počet krav, býků na Zemi, ale je jich pravděpodobně méně než lidí.
Takže já mám jiné řešení, přestaňte se vy vegani "užívat", bude bez vás lépe. I vy prdíte, vytváříte metan. A pokud se chcete stravovat hrachem, čočkou, fozolemi, způsobíte více metanu než my, co jíme maso.
A za další, přestaňte vy vegani (myšleno všeobecně) nám všežravcům zakazovat jíst maso.
Pan Klus by nebyl bez pořadu Superstar úplná nula. Nikdo by o něm nic nevěděl. Ale jsem rád, že ze sebe udělal veřejně hlupáka. Sice nevím přesný počet krav, býků na Zemi, ale je jich pravděpodobně méně než lidí.
Takže já mám jiné řešení, přestaňte se vy vegani "užívat", bude bez vás lépe. I vy prdíte, vytváříte metan. A pokud se chcete stravovat hrachem, čočkou, fozolemi, způsobíte více metanu než my, co jíme maso.
A za další, přestaňte vy vegani (myšleno všeobecně) nám všežravcům zakazovat jíst maso.
Tomáš Klus
😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Asi se pomočím smíchy.
Podle mě takovýhle články generuje A.I. Jinak so to nedokážu vysvětlit.
Tomáš klus
😀😀😀😀😀😂😂😂😂😂
Mě více trápí rostoucí počet narkomanů v populaci, vedle "umělců", vidte, pane Klusi, jsou to politici, co o ná rozhodují a chápu, že jste muel mít včera "hodně veselý den". Omg.
Pokud má problém s masem, tak jej samozřejmě jíst nemusí. Ostatním bych ale nic nevnucoval, každý má jiné potřeby. Hlavně ať dává maso alespoň dětem dokud jsou ve vývinu.