Iveta Bartošová (45) je buď výborná herečka a nebo tak náladová osoba, že se v ní už nikdo nevyzná. Celý pátek zpěvačku vozil její milenec Domenico Martucci (35) zmatenou a zabalenou v dece po Praze, nakonec ji dopravil do svého bytu ve Vršovicích.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nevím proč neoznámili kde byly spady /Fukušima/ vyšší. Pouze se napsalo, že jsou velmi rozdílné Takže je to tady stále stejné jako v 87 roce, kdy byl Černobyl. Nic se včas neřeklo, ani když tio bylom, ani pak,že se mrak plný radiace vracel. Lidi by třeba výlet s dětmi zrušily. Nemusely nutně zmouknout. Škoda, že se tu stáloe vytváří falečný pocit pohody a pak se na to doplatí.
Jinak k Bartošové. Myslím, že ona a Domenico jsou stejní. Oba jsou plni zvratů a vnitřních změn. Nikdo jim nemůže plně porozumět, protože jsou plni emocí a vnitřních zvratů./ až do extrémů/ Ovšem úplně psychicky zdravý člověk je málokdo, tomu věřte. Každá máme nějaké duševní nevyváženosti / protože i ten bezcitný ,laxní a studený člověk je nenormální, i když se jeví jako kliďas/
Teď jsem byla v Albertu a jako správná slepice jsem nahlédla do Kokoko časopisů. V Rytmu(su) života je dvoustránka plná fotek a dojímavých textů o nehynoucím rajském štěstí rodiny Bartuči-Martuči na zámku. Pózování u večeře i s hraběnkou (která prý nikdy neodkládá vějíř). Artur v mořském příboji, všichni tři -jako šťastná rodinka plná lásky a štěstí. Pod jednou fotkou je napsáno, že...úsměvy všech vyjadřují každým okamžikem lásku a harmonii. Samotný článek je příšerně vlezdop........ý, sladký, až to dělá bobky. A la červená knihovna. Hodný a šlechetný hrabě si vzal popelku, zahrnul ji láskou a bohatstvím a žili šťastně až....do středy
Tak jdu tedy smažit k večeři ten prd.. Večer se možná také ukážu, ale neslibuji. Mám to jako ty- nevím, zda bude volný kompl.. Děti se naučily na tom dívat na filmy a to je síla.. Ale ty máš alespoň ten noťas.. Zatím páá..