No, mohlo to být třeba tak, že Ivet hystericky křičela, že Artur "moh bejt mrtvej" a pak nic. Musel to být pro něho šok, spal a najednou toto. Asi pak hned sedl na kůň a cválal na místo nehody.
jako mišo vtipkár a pomůckář... to zvládnu (snad) a dnešní mišo vtipkár poputuje... no hádejte kam? (vlastně každodenně tam bude ode dneška jeden až dva putovat)
to je takovej stálej každodenní mišo vtipkár, to už prostě víme, ani ho nemusíme posílat extra, už jsem zadala trvalej příkaz, eště přemejšlim, že by mohl bejt mišo ftipkár dutej a do něj bysme po ránu mohli nalejt nějaký ranní překvapení, čímž si zajistíme trvalé zásobování tématy k následnému zpracování
Já si taky nepamatuji tvoji původní funkci (jestli jsi nějakou měla). Ještě je volná svačinářka, jestli chceš. Já mám nástěnku, kytky a pomůcky. Kromě nástěnky ti případně mohu nějakou fci přenechat. Ná nástěnku mi ale nešahej! Tak si vyber.
Tak jo, ale koukej to dělat pořádně a hlavně zase nezapomeň, že to máš na starosti. Tu sklerózu ti stejně způsobila ta změna nicku. Pořád to říkám, že změnit nick=malá smrt.