Iveta Bartošová (45) naštvala svého bývalého manažera Richarda Dušáka, a ten ji teď chce hnát k soudu za ušlý zisk v řádu statisíců korun! Člověk, který měl Ivetu vynést zpět na vrchol slávy, prý dál nedokáže snášet její pomluvy. Přitom Dušák byl ještě před pár měsíci jedním z mála, kdo zpěvačce opravdu pomáhal.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
on jí snad našel náhodou, jako že zavřel oči a ukázal prstem na mapu, myslim že kdyby jí měl skutečně hledat, nedopadlo by to echt dobře... především pro ivetu no a potažmo pro nás taky ne
ježiš marjá... to slovo už pomalu považuju za nadávku teda sorry, ale je to normální vymývání mozků... bohužel pár těch mozků znám... a fakt jsou jak posedlý.. no hrůůůza!
naštěstí nikoho z nich teda neznám osobně, ale podle toho co jsem viděla si těžko dokážu představit něco horšího.. jo a pak mě ještě dost rozsekaj lidi co se jich na něco zeptáš a oni ti řeknou - já ti to řeknu nebo s tím pomůžu, ale ty mi za to musíš dát deset kontaktů na lidi...
jj přesně... ty jsou dost jedlý, a eště na tebe koukaj jako že ty jsi divná a oni jsou naprosto normální... horší už jsou jen svědci jehovovy a rodina martůči