Další nezodpovědná ženská,to si neuvědomuje jsk asi stihne vychovat dítě a připravit ho doživota?S tím si ale ona starosti nedělá,jako s Arturem,chce dítě jenom jako hračku aby bylo zase o čem psát.Jak chce ten její hrabě zaopatřit rodinu když celý život nic nedělal takže nic neumí ale na druhou stranu vykřikuje jak je bohatý tak proč ty starosti.Chudáci děti.
Zase si oba odporují -Iveta-před rokem informovala, že už nebude moct mít nikdy děti a twen její šašek s tím,že nejdříve v česku řekl,že nemá na to,aby splatil její dluhy, po-té ze sebe dělá boháče v Garganu a na Sardinii -a teď bude muset začít podnikat,aby uživil rodinu ? JSOU PROLHANÍ OBA DVA. O ITALECH JE TO ZNÁMO ,NO A BARTOŠKU V ČESKU UŽ ZNÁ TAKÉ KAŽDÝ, takže čemu se vlastně divit?
já se pamatuju,když po té operaci cysty řekla v TV,že dítě mít už bohužel nemůže.Možná chtěla jen vzbudit lítost a nebyla to pravda, nebo ví že nemůže apak by to měla Domenicovi říci. Každopádně letošní léto a podzim bude rozhodující. Zda otěhotní,zda se v září vrátí do Prahy / a to nebude dobrý počin/ a jestli bude zvládat nějaká ta odloučení bez prášků a pití.... Já držím palce.
Sama si za všecko může. Nikdo jí nikdy nijak neublížil, naopak, byla jak v bavlnce, a všechno je jen a jen Její VINA, nezaslouží si už soucit, Dříve jsem ji taky litoval, ale víc jak deset let už nehrábla, lže v každém slovu a patří jí jen to nejhorší, už za to, jak se chová k synovi. Já ji nelituju a patří jí zlo a enštěstí, každý svého štěstí strůjcem, to ona je *** a mrcha a zlá ježibaba, ať se udusí vlastními zvratky...
Léčení psychických nemocí u našich lékařů je k ničemu. Nejlepší je při psychických problémech sbalit bohatého chlapa a vyrazit do exotiky a jste zdrávi jako rybička
Tak jeho rodiče neumí anglicky, takže si s nima Iveta podle mě nic moc neřekne.. a asi ani moc netuší, co je zač! Však oni ještě uvidí... já bych ji hnala !!