Ani v 82 letech herečka Uršula Kluková nepolevuje, a ačkoli by si ve svém věku mohla dopřát zasloužený odpočinek, Divadlo Frantšiak Ringo Čecha ještě opouštět nechce. Jednak má svou práci ráda, jednak ji děsí představa, že by měla vyžít pouze s důchodem.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Lidé jako třeba pan Molik, bohužel nemohu reagovat přímo na něj, mě asi nikdy nepřestanou udivovat. Pořád brečí že někdo má víc, ten někdo ale taky více odvedl a tudíž si ten vyšší důchod zasloužil. Navíc i přesto, že má vyšší důchod prodělal na výpočtu důchodu protože solidarita. A důchod hluboko pod 10 tisíci. Zase jeden osvč který obcházel systém?
Asi to je jenom žvást AHA. Nevěřím, že by paní Kluková zveřejnila výši svého důchodu, to za prvé, a za druhé nevěřím, že by tato výše nestačila na bezstarostné stáří.
Ale paní,herečko,my obyčejní lidé s tímto musíme vyjít.je to náš průměrný plat(důchod),tak co si vy herci pořád naplákáte?my vyjít musíme a ještě nám seberou.copak vy máte lepší huby než my??a říkejte ještě chvíli že jsem spíš vydržela se 100kč měsíčně.takovou blbost,my opravdu nejsme padlí na hlavu!!!
Bohužel jsou mezi námi tisíce seniorů, jejichž starobní důchod je hluboko pod deseti tisíci, tak nevím proč se Uršula zlobí. Na druhé straně je faktem, že vláda Fialy stále víc zesiluje tlak na starobní důchodce s nejnižšími penzemi a nemilosrdně je tlačí do bezdomovectví. Naopak si vláda hýčká partičku důchodců s nejvyššími starobními penzemi, kterým soustavně přidává nekřesťansky vysoké částky v řádu tisíců korun a současně přidává důchodcům s penzemi pod devět tisíc korun částky v řádu desetikorun. Sociální nůžky mezi starobními důchodci se tak děsivě rozevírají a tento systém hýčkající si důchodce s nejvyššími důchody je neudržitelný. Stávající důchodový systém si k obrazu svému nastavili ti, kteří po celý svůj produktivní věk byli navyklí maximalizovat své zisky na úkor státní kasy - a v této hanebné parazitní praxi chtějí pokračovat i po odchodu do důchodu.
Celý život byla herečka a tam se jim to počítalo jinak. Měli jiné zařazení, proto se jim vypočítává důchod i z toho, co přiznávali. Umělecké činnosti to mají jinak a moc dobře to ví. A myslím, že 17 tisíc není žádný chudobinec, ostatní s tím musí vyžít a nebrečí. Paní Uršuje je 82 let, takže by mohla mít i našetřeno.
Cituji p.Klukovou - Přišlo mě na téměř 60 korun,“ svěřila se serveru Praha IN.......Hahaha 1ks rajčete a 60kč??
Další "chudák" ,který musí VYŽÍT ze "skromného důchodu" Docela by mě zajímalo,kolik financí si ukládala ze svých filmových rolí a kolik platila daně/soc.pojištění. Nojo už zřejmě nedostává žádnou roličku ve filmu/seriálu a tak se šla vybrečet do médií. Třeba se jí média za to sdělení ODMĚNÍ a bude mít důchod jupíjájéjjjj
Já jsem odpracoval na chirurgii včetně služeb navíc minimálně 20 let,důchod mám o jen10 tis větší ,a to jsem byl trochu potřebnější! O odvedenych penězích na pojištění ani nemluvě!
Když už jste to nakousnul, kolik byste na tu "hééérečku dal? Já ani kačku ale přidal bych kopanec do pr...e!!! Zrovna tak 0bermaierová a mnoho dalších umělců, Ti všichni žili jiný život, dokud nemuseli odvádět daně tak peníze roztáčeli jako šílení, teď zjišťují jak se žije obyčejným lidem , kteří hákovali celý život a ani těch 17000penze nemají!!!
Souhlasím s tou sbírkou,ale já bych tu sbírku udělal z plastových víček ta je účinnější ,anebo zkusíme požádat p.Pekarovou + p.Fialu o finanční podporu těch chudých HÉREČEK ......joo to by bylo asi jednodušší
Někteří za takovou mzdu i dnes chodí pravidelně do práce a musí vyžít.
Holt každá huba má jiné nároky.
Nic proti vám paní Kluková, jako herečku vás mám rád.
Svačina Václav