Alice Bendová: Rozvod kvůli nevěře! Teď promluvil i manžel... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 24. května 2025

Svátek slaví Jana, zítra Viola

Alice Bendová: Rozvod kvůli nevěře! Teď promluvil i manžel...

O krachu manželství sexy herečky Alice Bendové (37) a podnikatele Václava Bendy (36) konečně promluvil i ten, kdo to všechno způsobil – Aličin manžel Václav, kterému vnadná hvězda seriálu Velmi křehké vztahy přišla na sérii nevěr.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

schitu
02. 07. 2011 14:28

Neví co je sexy,ale mě se třeba nelíbí,ale to je můj pohled.A manželova nevěra?? Vždyť on je nevěrný se ženou a tak na druhé straně je podvedený muž.Ono toiž na obě strany stejně. Navíc jak tu někdo píše,moderní je mít děti,nejlepší hned dvě.Nesmím ale přibrat víc jak 10 kg ,ty pak ale musí za každou cenu pryč,pak musím mít bezvadnou pleť taky za každou cenu.Navíc se otvírá butik,pak oblečky pro psy,pak prodejna Lego,pak někdo slaví narozky atd.. atd...Všude musím být,aby se nezapomnělo že jsem a aby mi něco neuteklo.Ono se pak dává těžko dohromady
žít úplně normálně a mít normální manželství.Ale každý svého štěstí strůjce ,tak musí taky vědět co chtějí.

opportunity
02. 07. 2011 15:12

Žena má tedy sedět doma a muž si může užívat?

illis
02. 07. 2011 16:01

to je právě to, že Alice stále obíhala různé akce, díky nimž je o ní stále slyšet, otvírání podniků, reklamní a promo akce. To není nikdy zadarmo, většinou dostanou parfémy, oblečky, botičky, hračky, no neberte to. Otázkou je, jestli jejímu manželovi tento styl společného života vyhovoval. Hledal možná únik a našel ho v jiné náruči. Nejspíše opakovaně, asi. Na druhou stranu si nemusel stěžovat na finance. Která rodina nashromáždí za 7 let v manželství majetek za 50 milionů? Musím přiznat, že já ne a to pracuji od 19 let a s manželem jsme o hodně let víc spolu.

bohatypodnikatel
05. 07. 2011 12:05

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

karolinak
02. 07. 2011 13:05

Krás­ná,us­pěšná,­finan­čně zajištěná a matka jeho dětí.Někde to skřýpalo,jinak by ji nepodváděl.A kde?to máte psát!Nežijí standartně ty naše "selebritky"Porodí a hned pracují,cestují.Co takhle nedělní svíčková?určitě voní,ale spíš v luxusní restauraci.Nechci soudit,vždy jsou na vše dva!Co bůh spojí,člověk nerozlučuj.V dobrém a ve zlém.Amen

janulac
02. 07. 2011 13:26

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.