Podle Nostradama Karla III. brzy nahradí nečekaný nástupce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Podle Nostradama Karla III. brzy nahradí nečekaný nástupce!

Odborník na proroka Nostradama přichází ohledně nového krále Karla III. se šokujícím tvrzením - jeho vládá prý nepotrvá dlouho a na trůn nastoupí zcela nečekaný náhradník!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Milla
26. 03. 2023 17:43

Milý/milá 0pravda0,pro takového lháře/takovou lhářku je asi možné všechno ale chci věřit že běžná populace je natolik inteligentní že chápe že dva lidé kteří si byli představeni na jaře roku 1971 spolu nemohou mít dítě narozené roku 1966.Váš ideový guru a životní vzor Simon DoranteDay je na tom s fakty podobně jako vy,jeho legenda např.praví že se Charles a Camilla seznámili roku 1965 na pohřbu Sira Winstona Churchilla,které se ovšem Charles PROKAZATELNĚ nezúčastnil ,navvic,pro lidi s mozkem,na veřejné akci se nelze s členem královské rodiny seznámit protože neznámý člověk se k nim prostě nedostane.Pro vaši hlavu je to asi problém ale na podpis,zvlášť na podpis tak oficiálního dokumentu dotyčný potřebuje místo,nemůže totiž shodit psací soupravu na zem,co by vám nepochybně rupla cévka.Vaše nenávistné zvratky svědčí o tom že vám moc nechybí.Že by Charlese donutil vlastní lid k odstoupení protože by uvěřil že to polopříčetné australské hovado je jeho synem je vyloučeno,těšíte se marně.Většina lidí má mezi ušima neco lepšího než vy.No a další megapecka pro vaše šílenosti,o zkoušce DNA rozhoduje soud a ne královská rodina a ten pana DoranteDaye vyhodil vysokým obloukem už dvakrát když to ten neskutečný idiot podal.No a určitě nechala královna dopis k otevření za 90let.Proč? Kde?U koho?Nač by ten dopis měl být?

kuropatka
13. 12. 2022 05:46

Jó možná moje Kočka

Dianthos
19. 09. 2022 17:24

Komické! Odborník na proroka prorokuje. Jistě víte, že taková informace v Nostradamových věstbách ani být nemůže, ale aspoň zábavnější než Agáta, která na sebe nechala upadnout Soukupa a hned otěhotněla. A Žilková teď vítězoslavně zapomněla, kdo je Stropnický, protože schramstla Soukupa i s jeho televizí.

1pravda1
19. 09. 2022 10:48

možné to je, cholerický charles má problém se i podepsat, a jeho náhradník klidně může být jejich syn, v té familii je možné vše, proč by nebylo možné, že dávní letití milenci zplodili v mladém věku dítě, které Camilla utajeně porodila a dali ho na výchovu zaměstnancům paláce, kteří se po adopci odstěhovali do Austrálie, před smrtí mu matka řekla, kdo je jeho skutečnou matkou... a podoba je evidentní, ovšem královská rodina nikdy nepřipustila testy dna! tudíž to ani nevyvrátila. že camillu a charlese spojuje dávná láska, která překonala vše, - i nastrčenou dianu - roditelku dětí, bez toho, že by se ti dva někdy rozešli, tak to vše napovídá tomu, že pravda to bude, pak má Wiliam smůlu. Pokud se veřejnost dozví pravdu, - o jejich synovi, sami budou požadovat abdikaci lháře, co se vzdal vlastního syna... myslím, že o tom synovi mluvila i sama diana, je po smrti, kdy ji sanitka vozila hodiny a do nemocnice to měli 15 minut... - k tomu královna údajně napsala osobní dopis, který má být otevřen po 90 letech...

Dianthos
19. 09. 2022 17:20

Nesmysl! Levobočci nikdy neměli legitimní nárok na trůn. I kdyby takové dítě existovalo, Charles byl ženatý až z Dianou a tím pádem jeho a její synové jsou následníci.

HastaManana
17. 09. 2022 17:07

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.