Vévodkyně Kate v slzách! Jde o malou Charlotte | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Vévodkyně Kate v slzách! Jde o malou Charlotte

Na povrch vyplouvá stále více a více důkazů o tom, že vyjít s Meghan Markle (40) není žádný med. Pověst fúrie nemá jen mezi zaměstnanci paláce, kterým v minulosti údajně vytýkala i to, že nemají sladěnou barvu propisky se stejnokrojem, ale napjaté vztahy má i s vévodkyní Kate (40). Dokonce se měla dost nevybíravě vyjadřovat i o malé Charlotte, což Kate dohnalo k slzám!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Milla
01. 09. 2022 21:47

Pro Dianthose-Kate a William nemají být zábavní,mají dělat svou práci a chovat se slušně.Dělání scén do toho určitě nepatří.Nevím o tom že by Kate a William dělali soukromá setkání s tiskem a nevím kde jste to vzal(že by z rozhovoru u Oprah?).Pořádají se tiskovky třeba před zahraniční cestou a během akcí je zvykem odpovědět na nějaké otázky novinářů ale jediný o kom se ví že pořádala sedánky pro tisk byla Diana.K tomu pláči,mé informace říkají že plakala Kate a šlo o nějaké hadříky pro družičky ale ani.to neměla způsobit Meghan,Kate byla emocionální protože byla krátce po porodu Louise a Camilla která u toho byla tím Kate omlouvala,že má hormony.Meghan ji nerozplakala ale ani neplakala.Jinak se nevyhnete tomu že Meghan a Harry příšerně lžou chovají se opravdu hnusně,dřív jsem s nimi cítil protože hodně těch drbů bylo nepravdivých a ty výlevy kolem jejich sídla Frogmore Cottage byly hodně přes čáru,neplatil to daňový poplatník ale Crown Estates což opravdu není totéž a každý novomanželský pár vždy dostane nějaké zrenovované obydlí(kromě Charlese a Camilly)takže na tom nebylo nic divného ovšem později se dokonale předvedli jako naprosto odporní lháři a sobci.

mika
31. 07. 2022 11:46

nechápu proč se o ní stále píše? Jaká je ona celebrita? Kdyby se nevdala za prince, tak o ní nikdo nikdy nebude nic vědět. v životě jsem neviděla ani žádný film, kde hrála.

Dianthos
31. 07. 2022 11:55

V biografii je uvedených 31 filmů a seriálů, ve kterých hrála. U nás je znám seriál Kravaťáci.

Jimmi
30. 07. 2022 08:28

To, že je Meghan prolhaná, podlá a závistivá zlatokopka a mrcha ví už dávno celý svět. Nejlepší by bylo, aby se o ni a Harryho svět, a hlavně bulvár, přestali úplně zajímat. Pak by upadli v zapomnění a byl by klid.

Dianthos
31. 07. 2022 11:49

To nepřestanou. Protože Kate s manžílkem a dětičkami jsou v podstatě nudní, zatímo kolem Meghan a Harryho je to jeden skandál za druhým. A pokud není, tak si ho bulvár beztrestně vymyslí.
Meghan tedy rozhodně nevidím tak černě. Její veřejný obrázek vytváří bulvár, který potřebuje senzace a černou ovci královské rodiny.
Já si spíš myslím, že je trochu hloupá a emocionální, než že by byla to, co o ní píšete.

Dianthos
28. 07. 2022 12:32

Mnoho lidí a novinářů vylepšuje pohled na budoucí panovníky. Přetvářejí skutečnost, manipulují informacemi, veřejným míněním. Mají za to své výhody. William s Catherine si je předcházejí, pořádají s nimi soukromé meetingy. Nikdo v Británii nenapíše, že Kate rozplakala Meghan. Pokud se nějaká taková informace o pláči a družičkách dostala na veřejnost, nemohou napsat pravdu. Věřím Meghan. Navíc Kate neměla důvod být emocionální, nešlo o její svatbu. Meghan to chtěla mít podle svého, podle svého vkusu, byla to její svatba a nejspíš jí přišlo líto, že by neměla mít možnost mluvit ani do toho, jestli budou mít její drůžičky punčocháče. Na druhou stranu byla chyba, že něco takového požadovala, protože je to proti protokolu a je sporné, jestli by tak měla být oblečena (neoblečena) princezna Charlotte.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.