Fiala slíbil domácnostem úsporu: Jak cenovému šoku čelit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Fiala slíbil domácnostem úsporu: Jak cenovému šoku čelit?

Podle premiéra Petra Fialy (57, ODS) se mraky nad Českem hned tak nerozplynou. „Musíme pomoci lidem a firmám, aby zvládli cenový šok, který nás v souvislosti s energiemi v následujících měsících čeká,“ řekl ve středečním projevu. V něm mluvil i o konkrétní pomoci.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

backora
26. 06. 2022 11:45

Pan Fiala asi žije na jiné planetě, ale o té naší skutečné neví zhola nic. Toho nám byl čert dlužen

pravlast
24. 06. 2022 23:59

A pokud si pamatuji,Babiš asi může za všechny potíže současné vlády,ale on vládl zadarmo,tedy pokud je pravdou že nepobíral premiérský plat.Kolik to asi bylo za ta léta a kolik vysosaly neziskovky fialové neziskovky o barmských ženách atd?

AHel
24. 06. 2022 22:27

Sednout ke stolu s Putinem a domluvit se na spolupráci ohledně plynu. Jsou to takoví slaboši, že ani nepřiznají, že vyrábíme energie, pak jde na burzu a za dvojnásobek jí kupujeme, co to má znamenat, z nás bohatnou západní země, hlavně Německo a Francie, to je tedy pěkný spolek EU, jen co je pravda.Vláda hlouček ubožáků, kteří si myslí, že jsme ve válce, tak patří na psychiatrii, vyměnit, přestat podporovat Ukrajince, je to jedna z nejzko­rumpo­vaněj­ších zemí, říkají to sami Ukrajinci, kteří jsem už utekli a pracují tady mnoho let. V Praze se cítím jako v ukrajinském měste, strašně mě to štve, V tramvaji Ukrajinka a na plné pecky si z mobilu pouští ruské písně, kde to jsem, kde je pokora, úcta k druhým....chovají se tu jako doma, hnus..Ukrajinci v obchodech, v nemocnicích, v parcích, na plovárně i na Tenerife nás v noci otravovali ožralí a zpívali ruské písně až hluboko do noci a my nemohli spát. Jeli jsme si za drahé peníze odpočinou a nabrat síly, zkazili nám dovolenou, oni zadarmo ubytování, jídlo, půjčená auta. Velmi mi to vadí, jak se chovají, ty pokoru, úctu k druhému a slušné chování v DNA tedy nemají.

-bello-
24. 06. 2022 17:38

Jak čelit šoku ?

Pane premiére nebýt připo stra-tý To by úplně stačilo !

Za mě jednoznačně patříte s Rakušanem, Pekarovou a Černochovou před soud. Ohrozili jste bezpečí svých občanů!

pravlast
24. 06. 2022 13:04

Jak čelit cenovému šoku? ODStrani a ODSunout Ukrajince kam patří. ODStoupit je málo.

ivanak
24. 06. 2022 06:21

Pomůže to jako jejich deravy deštník. Ať už táhnou.Jejich rady,že si lidi mají žádat o pomoc.Lidi, kteří poctivě pracují teď kvůli neschopné vládě mají zebrat o pomoc?A co, pak jim řeknou....máte auto, máte chalupu?Tak prodat a potom až vám dojdou peníze, něco dostanete.Je to na zvracení. Keci jak se musíme zbavit závislosti na Rusku, ale tímto způsobem,že to krom bohatých oskaci všichni?Ať už konečně táhnou...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.