STAN zmítá jedna kauza za druhou: Potápí se Rakušanovo hnutí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

STAN zmítá jedna kauza za druhou: Potápí se Rakušanovo hnutí?

Starostům a nezávislým, kterým šéfuje Vít Rakušan (44), se lepí smůla na paty. Během půlročního vládního angažmá potkalo hnutí několik kauz včetně korupce a úmrtí jeho vlivného člena Věslava Michalika (†59). Přežije STAN komunální volby?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

AHel
20. 06. 2022 07:46

...chobotnici jsme tu ještě neměly, organizované spiknutí za účelem okrádat stát, že odstoupil Gazdík je málo, odstoupil na základě zoufalého neomluvitelného a s vládnutím neslučitelného důvodu, pokud by to neudělal, troufám si říci, že by šli občané do ulic, teď je na řadě vykulenej Rakušan, jednoznačně STAN z vlády pryč, jsou nedůvěryhodní, dovolili, aby měli mezi sebou a okolo sebe gaunery nejhrubšího zrna, není záruka, že jsou schopni se s tím srovnat, zejména, když si otvírali hubu na Babiše, tak fakt měli být bez poskvrny, už nevěřím nikomu ze STAN, když se kácí les lítají třísky, nějaká hodná starostka v horní dolní, která možná nekrade mě vůbec nezajímá, STAN musí odejít z vlády a to ten slabý Fiala nebude schopen, lepší organizovaný zločin v jeho řadách, než zase Babiš u moci, nenávist k Babišovi mu zakaluje mozek, aby STAN prohodil oknem, ubohé....on je chválí, že to začali řešit, on je to průser, které novodobé dějiny po roce 89 nezažily, jde o organizovaný zločin a on je chválí, že to STAN začal řešit, proboha, co jiného jim zbývalo.....to je takové farizejství, že se mi zvedá žaludek.

hejhej
19. 06. 2022 10:30

Rakušan a celé jeho podvodnické hnutí by mělo okamžitě z vlády odejít. Bohužel, trapný a neschopný premiér se chce držet u koryta, tak dělá mrtvého brouka. Chybí mi k těmto mafiánským kauzám STANu demonstrace - milion chvílek spí?????

AHel
20. 06. 2022 07:51

Přesně, kde je Milion chvilek????

ella
21. 06. 2022 14:12

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
17. 06. 2022 18:30

Tato vláda je šílená. Rakušan, Fiala, Černochová a Pekarová patří před soud. Koalice SPOLU je šílená a korupční STAN je jen část toho svrabu . Z hlediska naší budoucnosti je prioritní otázka utečenců. A když vyrazit Rakušana, tak i Fialu!
Otevřít hranice bez rozdílu všem místo stavění stanů na hranicích bylo a je ohrožení bezpečnosti našeho státu Kolik ilegálů tady je díky Fialovi a SPOLU a STAN nikdy, nikdo nespočítá.. Ohrožení je obrovské. A nejen to - utečenci nerozumí vůbec , leckdy ani rusky a to je zvláštní, nemají ani základní vzdělání , ale stojí ve frontě na podporu a večer sedí v baru s žádostí o slevu, protože: " ja ukrajína! " Jsou v obchodě , chtějí oblečení a chtějí slevu, protože " ja ukrajína"
Fialovi se tady toulá kvanta kriminálníků a je to jak v devadesátkách! Své o nevzdělatelnosti svých spoluobyvatel ví Francie i Německo !!! Své u nás ví i lékaři a zdravotní pojišťovny. Poskytujeme nadstandardní péči osobám, které stejně režim nedodržují!!!
Brusel už kejvá na členství , protože jedině tak budou mít Zelenského pod palcem. Zelenskyj dostane podmínky pro vstup na dlouhá léta dopředu , ale Ukrajinu mu dá EU z našich peněz do pucu.Víc už zadlužit EU snad ani nejde! A Ukrajina bude časem splňovat technologie 21. století, vstoupí oficiálně ( neoficiálně už je tu ) do EU , kdy korupce se neřešit nebudou, to jsou kecy... .O zakázky na Ukrajinu , silnice, dráhu , fabriky, přehrady, elektrárny , školy ... bude v EU boj, protože každá firma dostane dotace a bude v balíku.
A všechno to začalo proto, že Brusel házel problém Rusů na Krymu . pod stůl .

-bello-
17. 06. 2022 18:32

oprava : korupce se řešit nebudou,

1pravda1
17. 06. 2022 15:25

DOST!!! RAKUŠAN OKAMŽITÁ REZIGNACE NA POST MINISTRA VNITRA!!! - už víme proč to tak chtěl - kauza se vyšetřuje přes rok, tudíž to věděl - že se policie zajímá o Hlubučka - bylo to v médiích a už jako poslanec dělal evidentně nátlak na policejního prezidenta, který okamžitě rezignoval na svoji funkci!! Doufám, že ho policie vyslechne. ....­....­....­....­....­....­....­....­....­..K tomu dnes v médiích - Redl a Hlubuček - předseda pražské organizace Stanu si platili policistu, který jim zjišťoval SPZ, které je mohly sledovat.... RAKUŠAN - POKUD POLICIE VYŠETŘUJE VYŠŠÍ VEDENÍ STANU JAKO ZLOČINECKOU ORGANIZACI, TAK PROSTĚ JE V TAKOVÉM STŘETU ZÁJMŮ, ŽE JE TO NEÚNOSNÉ.... A TO VČETNĚ BÝVALÉHO PŘEDSEDY STANU GAZDÍKA - šifrované telefony s Krejčířovou mafií, která si sehnala dokonce psychiatrický posudek o nesvéprávnosti a proto nešel sedět Redl? A přitom jednal s Gazdíkem šifrovaně o Stan a s Hlubučkem o tunelování dopravního podniku? ....­....­....­....­....­....­....­....­.. TADY JSME ZPĚT V DEVADESÁTKÁCH A FIALA SE NA TO DÍVÁ - A NECHÁ POLICII POD RAKUŠANEM? Kde jsou ti všichni chvilkaři a kulturní fronta a transparenty s Ondráčkou, který byl chvíli v žoldu s Minářem - tak také bylo nějaké tunelování fondu Lidé pro..... buď výměna stran na postu Vnitra nebo demise vlády, protože je naprosto jedno, že je nyní servilně zaháčkovaná v Bruselu - toto je větší ostuda než pád vlády

1pravda1
17. 06. 2022 15:24

KREJČÍŘOVU MAFII STAN, KTERÁ SE VE VLÁDĚ DOMLOUVÁ SE STÁNKAŘI ŠIFROVANÝM TELEFONEM NECHCEME!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.