Hokejová legenda, Jaromír Jágr, nedávno oslavil padesáté narozeniny. I přes pokročilý věk jej veřejnost pořád vnímá jako mamánka. To nepříjemně zaskočilo i jeho maminku Annu a proti nařčení syna se ohradila. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
úspěšná Nebankovní půjčka
Ahoj všichni, chci vám všem doporučit tuto půjčku, jsou nejlepší co se týče nebankovní půjčky, viděl jsem jejich inzerát zde na této stránce, rozhodl jsem se je kontaktovat, k mému překvapení jsem zažádal půjčka 800 000 Kč a byla schválena za pár hodin od kontaktování věřitele a jejich podmínky půjčky jsou velmi flexibilní bez přílišného papírování. Kontaktujte je prostřednictvím e-mailu pro více informací na adrese: holnovajana509@gmail.com
Osobní finanční půjčka Jsem soukromý poskytovatel, který Vám nabízí výhodné finanční půjčky od 50 000 Kč do 25 000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou 2%. Tato nabídka platí pro celou ČR a pro všechny občany. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné podmínky dostupnosti. Neváhejte mě kontaktovat, jsem k dispozici 24 hodin denně. E-mailem: michalbalak66@gmail.com
Pokud potřebujete podnikatelský úvěr, nákup auta, nemovitosti, splacení dluhu. Potřebujete peníze na realizaci vašeho projektu? Zde nabízíme všechny typy půjček, rozsah půjček začíná od 30 000 Kč do 70 000 000 Kč s flexibilními podmínkami půjčky. Splácení úvěru začíná od (1 - 30 měsíců). Pro více informací nás kontaktujte: Email: szkanderam840@gmail.com