Sama si prožila rozvod a ví, že to není nic jednoduchého. Navíc to nemá vliv pouze na samotné aktéry, ale i na jejich děti. Pro Agátu Hanychovou (37) je to obzvlášť citlivé téma, jelikož se do podobné situace dostala její maminka, herečka Veronika Žilková (60). Poslední kapkou pak byl pro modelku a influencerku důvod rozpadu maminčina manželství, a tak Agáta nešla pro ostrá slova na účet svého otčíma daleko.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
I když celé smutné , neměly by se děti vyjadřovat ke vztahu rodičů ! O té rodině radši nepište.A Veronika ať se raduje ze je pán manžel pryč ! Strašně jí to sebralo vypadá jak smrtka.A nevím co na tom chlapkovi je tak atraktivního !!
OMG!!! Agáta se kdysi kdesi pyšnila svým vysokým IQ. Zřejmě se domnívá, že za 1 je správně.
Stropnický její život dlouhé roky financoval, ona mu dělala ostudu, on jí strpěl při jejích invazích na izraelské velvyslanectví, když si lízala rány z nepovedených vztahů, kdy jí partneři opouštěli.
A tato IQ 1 se teď do něho bude navážet? Ona si ho dovolí kritizovat? Klidně napíše, že to bylo funkční manželství poté, kdy pár let vůbec neplnilo funkci, protože manželka se jaksi rozhodla pro studenou plotnu a postel a pár emailů denně???
Tak já nevím, kdy slovenský doktor otevře oči. Možná až si udělá jméno...
Přesně,nechápu,kde bere tu drzost kdekoho a kdeco kritizovat,i když všude propaguje právě to své vysoké IQ,blbá je jak ponožka...ať je Stropnický jaký chce,v životě něco dokázal...Agata se zatím dokázala jen bavit a lovit...nevím,že to Žilková nevidí...
Nepodporuji mimomanželský svazek u nikoho,ale Agáta mi hnula žlučí,na nikom nenechá nit suchou,nedávno ještě tvrdila,jak moc jí Stropnický pomohl...dnes hnusně mluví o něm i o Prachařovi-ona neudělala v tom manželství žádné chyby,jen on on on...přitom psali,že se taky kur...la...mluví hnusně i o více lidech...zdá se mi to,nebo si skutečně myslí,že je hvězda největší...Neomlouvám Stropnického,ale myslím,že už pohár jeho trpělivosti s Agátou také přetekl...jsem zvědavá,kdy prozře doktor..
Tak si tak brouzdám dnešním bulvárem a přemejšlim na koho bych tak moh dnes vykydat svuj hnůj a ejhle! našel jsem! Ty tři báby vod Stropnickýho! Takže: jak manželka tak i dcera i milenka jsou fuchtle, dóry, vochechule a hysterky! Tak, a už je mně hned líp