Ruský útok na ukrajinský Lvov: Odveta za Bidena? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ruský útok na ukrajinský Lvov: Odveta za Bidena?

Západní ukrajinské město Lvov v sobotu večer opakovaně zasáhly ruské střely. Metropole přitom leží jenom 75 km od polských hranic. Podle starosty města to byla odplata za tvrdá slova prezidenta USA Joea Bidena (79), která pronesl ve Varšavě.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
29. 03. 2022 23:03

Co jsem říkala :!
Ukrajina přistupuje na neutralitu, o kterou je žádal Putin někdy před léty !
Co na to herec?
A co my ?
A co Biden ?
Spokojenost na všech stranách a Fiala má co dělat

-bello-
28. 03. 2022 13:08

Biden, Macron, Merkeová, Brusel a květnatý bezobsažný Fiala nechť sdělí konečně, proč ta válka začala. Necht osvětlí i sám Putin. Nikdo to neví.Jednostranná masáž médi mi nestačí!
Národní i globální hrdina Zelenskyj nechť sdělí, jaké reformy pro blaho Ukrajiny vůůůbec kdy začal !!!! a proč mu Ukrajinci začali houfně zdrhat za prací a dolce vita do ciziny ani ne rok poté, co inauguroval! Nechť vysvětli proč korupce naopak za něho vykvetla mnohem víc a proč má vzdělání a zdravotní stav jeho občanů tak zoufale nízkou úroveň a kolik on sám má na kontě, zda rovněž nedosahuje označení oligarcha, kdy základ majetku jsou ruské filmy, kde hrál.
200 český poslanců až na výjimky jede na vlně nijak pronikavě myslícího Fialy a jsou ostražití při slově Ukrajina. Kro není dost proukrajinský a snaží se prosadit zájmy české je kolaborant ruský ! .Biden slabomyslně říká Rusům, nejste nepřátelé a odstřihl je od všech informací, krade jim matek, tak jako my a nemajetná Francie ... a hlavně humanitárně proti Rusům zbrojí.
Fialova politika jde proti národní identitě a tu po nás chtěla zahodit EU s tím, že jedině pak nás výhledově zařadí do své " vysokorychlostní " Evropy. Sešlo z toho, ale všichni jsme zadlužení díky vysokorychlostě jednajícímu Bruselu

14TONY
28. 03. 2022 14:31

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
29. 03. 2022 00:09

Biden by musel těžce hledat, kde leží nějaké Česko a podává si ho tam -bello - .Macron a Merkelová nám vzkazují, tohle máte za trest za ty kvóty ! A ruskojazyčný herec , globální hrdina mi může ruce líbat .Jemu na kontě přibývá, mně min. na 15 let dopředu ubyde! A protože jsem uvědomělá , jdu si zkontrolovat svůj očkovací průkaz. Je třeba makat a neválet se doma. Přibylo tisíce invalidních důchodců a těm je třeba pomáhat .Takže si zajdu i na tuberkulinový testík abych mohla být v té pomoci něco platná

jity
28. 03. 2022 11:56

Je mi z toho ze všeho smutno. Umírají tam mladí vojáci na obou stranách. Na Ukrajině i děti, co to proboha v lidech je.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.