Natalie Golovchenko z 1. MISE: Rodina nechce Kyjev opustit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Natalie Golovchenko z 1. MISE: Rodina nechce Kyjev opustit!

Snaží se pomáhat, kde může. Natalie Golovchenko (29) známá z 1. MISE se na Ukrajině narodila, ale žila tam pouze rok. S rodiči se odstěhovala do Ameriky a pak zakotvili v Česku. Do rodné země každý rok jezdí na prázdniny. Část její rodiny odmítá bombardovaný Kyjev opustit, a tak herečka pomáhá ostatním Ukrajincům, kteří uprchli do Česka.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
16. 03. 2022 10:38

Samozřejmě, že se ví, že se hnuly ledy a do EU se hrnou uprchlíci za lepším žitím.,V 68 zdrhali Ćeši za lepším taky, ale v sběrných táborech pak živořili hodně dlouho, než je země Západu přijali, kdy na rozdíl od mnohých ze Západu byli čeští emigranti vzdělaní a měli očkování a spravené zuby.V české republice Češi , kteří prostě svou zem a zázemí měli rádi + Moravané a Slováci. (Pak jim ovšem idioti z 89 vyčítali, že se spolupodíleli na "normalizaci " ).
Není mi jasné, kdo na Ukrajině vůbec zůstane a zda Zelenskyj počítá s tím, že mu zemi nyní bombardovanou, před tím zdevastovanou děsným korupčním hospodařením vybuduje EU.Za 2 roky své vlády tam nic neopravil a funguje korupčně, jak ten minulý prezident. Akorát mu uteklo za uplynulé 2 roky víc Ukrajinců, než tomu předchozímu.Jen upozorním, že jednou s podmínek vstupu do EU je zvládnutá korupce.EU je zadlužená, jsem zvědavá, jak to dopadne.

-bello-
16. 03. 2022 10:41

j, o jsou tam 2 hrubky a vypadl text , ale obsah je srozumitelný, nemám náladu to opravovat

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.